To OAKA μετονομάζεται σε «Σανγκ Πινγκ Arena»

To OAKA μετονομάζεται σε «Σανγκ Πινγκ Arena»

Gazzetta team
To OAKA μετονομάζεται σε «Σανγκ Πινγκ Arena»

bet365

Ούτε "Νίκος Γκάλης", ούτε "Δημήτρης Διαμαντίδης"! Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μετονομάζεται σε... Σανγκ Πινγκ, όπως «αποκαλύπτει» Το Κουλούρι!

Η ενόχληση της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός σχετικά με την απόφαση της ομοσπονδίας να μετονομάσει το κλειστό του ΟΑΚΑ σε «Νίκος Γκάλης» ήταν φανερή τις τελευταίες ημέρες, με την διοίκηση των πρασίνων να αποφασίζει τελικά να λάβει δραστικά μέτρα.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ισχυρός άνδρας του «εξάστερου», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι απλά σκοπεύει να αγνοήσει την πρωτοβουλία του κυρίου Κοντονή, αντίθετα θα δώσει στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων το όνομα του παλιού θρύλου της ομάδας, Σανγκ Πινγκ.

Ο 31χρονος πλέον Κινέζος μπασκετμπολίστας, είχε τιμήσει την πράσινη φανέλα τη σεζόν 2013-14, συγκλονίζοντας τους φίλους της ομάδας με το ταλέντο και τις μεστές εμφανίσεις του. Μάλιστα, ο αθλητής είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γήπεδο καισαν σπίτι του, κάτι που του προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο δέσιμο με το χώρο. Μπορεί ο Πινγκ να μην στέριωσε στον Παναθηναϊκό, φαίνεται όμως πως η προσφορά του θα τιμηθεί έστω και καθυστερημένα, με την προσφορά του ονόματός του στην έδρας της παλιάς του ομάδας.

Εκτός του ονόματος, στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου αναμένεται να τοποθετηθούν συντριβάνια, ένα μικρό ομοίωμα του Σινικού Τείχους το οποίο θα συνδέει το κλειστό του μπάσκετ με αυτό του ποδοσφαίρου, καθώς κι ένα άγαλμα του Μάο Τσε Τουνγκ, σε ακόμη μια προσπάθεια του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού» να πραγματοποιήσει άνοιγμα στην κινέζικη αγορά.

«Οι μέρες που το κράτος αποφάσιζε και διέταζε ανήκουν στο παρελθόν. Ας ονομαστεί η Βουλή "Νίκος Γκάλης". Το ΟΑΚΑ είναι πλέον το "Σανγκ Πινγκ"», σχολίασε ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος, για να επιβεβαιώσει στη συνέχεια τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού προς τιμήν του Κινέζου, στο οποίο ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναμένεται να του παραδώσει τιμητική πλακέτα.

Πηγή: Το αγαπημένο σατιρικό site, koulouri, έκανε και πάλι το θαύμα του! Η παραπάνω είδηση ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας και μόνο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα