Ουέστμπρουκ-Ντουράντ vs. Κάρι-Τόμπσον σημειώσατε... 1! (infographic)

Ουέστμπρουκ-Ντουράντ vs. Κάρι-Τόμπσον σημειώσατε... 1! (infographic)

bet365

Οι Splash Brothers τα έχουν βρει... σκούρα κόντρα στους Θάντερ κι οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα ότι το «δίδυμο» των Ουέστμπρουκ-Ντουράντ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση! Το gazzetta.gr παρουσιάζει με infographic.

Πριν από το τζάμπολ της σειράς υπήρχε φαβορί κι αυτό ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που οι Πολεμιστές πριν από λίγο καιρό έσπασαν το απόλυτο ρεκόρ του NBA και πανηγύρισαν 73 φορές στη regular season, ενώ παράλληλα είχαν και το πλεονέκτημα έδρας.

Λίγο καιρό μετά το αουτσάιντερ της σειράς, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ!

Δεν χωρά αμφιβολία πως εκείνοι που οδηγούν τους Θάντερ στην επιτυχία είναι οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ. ΟΚ, ο Αντρέ Ρόμπερσον έχει εξελιχθεί σε X-Factor, ο Στίβεν Άνταμς κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του, ο Σερζ Ιμπάκα δίνει πολλές λύσεις, ενώ πολύτιμη είναι κι η παρουσία των Ντίον Ουέιτερς και Ενές Καντέρ. Καλά όλα αυτά. Δίχως, όμως, το «δίδυμο» των Ουέστμπρουκ και Ντουράντ οι Θάντερ δεν θα είχαν πετύχει τίποτα, με τον πρώτο να τελειώνει με 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και ισάριθμες τελικές πάσες το Game 4, εκεί όπου η ομάδα του έκανε το 3-1 με 118-94.

Ωστόσο, το σημαντικό είναι το «δίδυμο» των Ουέστμπρουκ και Ντουράντ έχει καταφέρει ν' αποδίδει καλύτερα στη σειρά, συγκριτικά με τους Splash Brothers, οι οποίοι όλοι τη χρονιά μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά ο Στεφ Κάρι! Ο τελευταίος, μαζί με τον Κλέι Τόμπσον, συνεχίζουν να είναι οι κορυφαίοι παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ωστόσο υστερούν συγκριτικά με τους... αστέρες των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι οδηγούν την ομάδα τους προς την κορυφή!

 

NBA Τελευταία Νέα