Παπαντωνίου: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη»

Παπαντωνίου: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη»

bet365

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει τη σειρά με τον Άρη κι ενόψει του Game 3 (25/05, 19:00) ο Νώντας Παπαντωνίου τόνισε πως θεωρεί την ομάδα του καλύτερη, ωστόσο αυτό το ματς θα είναι το πιο δύσκολο!

Το blog του γκαρντ της ΑΕΚ:

Το πιο δύσκολο ματς της σειράς

Φτάσαμε στην τρίτη αναμέτρηση της τελικής φάσης με τον Άρη. Προερχόμαστε από δύο νίκες σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ, δείχνοντας ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη όπου φύγαμε με το break και στο ΟΑΚΑ παίξαμε καλό μπάσκετ, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και φτάσαμε στο 2-0.

Τη δεύτερη σερί νίκη στην Θεσσαλονίκη ψάχνει η ΑΕΚ. Θα το καταφέρει; Σε απόδοση 2.90 στην Sportingbet να τελειώσει την σειρά.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αγωνιστικά και να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο αυριανό ματς. Ξέρουμε ότι θα είναι το πιο δύσκολο ματς της σειράς, καθώς ο Άρης θα τα δώσει όλα για να πάρει την νίκη. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε κάποιους παίκτες κλειδιά του Άρη. Αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα.

Αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύο προηγούμενα ματς και έτσι αύριο πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με τον πιο ιδανικό τρόπο την χρόνια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα