«Βόμβα» του Αρη: Χωρίς κόσμο το 3ο ματς!

«Βόμβα» του Αρη: Χωρίς κόσμο το 3ο ματς!

bet365

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο Game 2 της σειράς με την ΑΕΚ κι ενημέρωσε ότι η τρίτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Η ανακοίνωση:

Στις 21/05/2016 όλη η αθλητική Ελλάδα παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ την Επιτάφιο Ακολουθία του Ελληνικού μπάσκετ. Για άλλη μία φορά το κατεστημένο πρωταγωνίστησε.

Η εντολή είχε ληφθεί, οι εκτελεστές υπάκουσαν, ο Άρης έχασε τον δεύτερο αγώνα του. Τόσο απλά. Δεν χρειάστηκε να δουν το video του αγώνα, ούτε να προβληματιστούν ιδιαίτερα. Δεν χρειάστηκε να μπουν στην δοκιμασία της αυτοκριτικής. Πολλοί θα αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Άρης δεν υπέβαλε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για όσα τραγικά γεγονότα έλαβαν χώρα στη διάρκειά του. Γιατί δεν ξεκίνησε ένα δικαστικό αγώνα αποκατάστασης της «αγωνιστικής τάξης». Η απάντηση είναι απλή, όσο και αναγκαία. Ο αγώνας αυτός πρέπει να μείνει στη μνήμη όλων των Ελλήνων φιλάθλων ως η τελευταία πράξη ενός δράματος που κατέληξε σε τραγωδία.

Να θυμούνται όλοι πώς οι Κανονισμοί αγώνα παραβιάζονται από τους εφαρμοστές τους, πώς το μπάσκετ μπορεί να παίζεται με 3 ή 2 παίκτες εν έτει 2016, πώς γνήσια καλάθια μπορούν αζημίως να ακυρώνονται, πώς τα ρατσιστικά και αντεθνικά συνθήματα κατά της Θεσσαλονίκης, του Λευκού Πύργου και της Βορείου αλλά ΕΛΛΑΔΑΣ υποβαθμίζονται στο φύλλο αγώνα σε μικρές υβριστικές εκτροπές κατά του Άρη και του Προπονητή του. Πώς οι μεταλλικές βίδες που έπεφταν βροχή ή οι κροτίδες (3 τον αριθμό) καπνού και κρότου μπροστά στον πάγκο μας μεταλλάχθηκαν σε ρίψεις και κρότους «μπαλονιών»! Πώς αθλητές της αντιπάλου γηπεδούχου ομάδας, ανδρώθηκαν ξαφνικά στο παρκέ ανακαλύπτοντας και υποδεικνύοντας τον ανδρισμό τους στους παίκτες μας. Χωρίς συνέπειες… Πώς ένας αγώνας δηλαδή «εξελίχθηκε» σε δυσφήμηση και «σοδομισμό του ελληνικού μπάσκετ». Να τον βλέπουν και να τον χαίρονται οι σημερινοί υπεύθυνοι που απολαμβάνουν το ηθικό δικαίωμα τέτοιου προϊόντος που το ονομάζουν ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

Άραγε πόσο περήφανες μπορεί να αισθάνονται οι ηγεσίες της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ για τον συγκεκριμένο αγώνα, όχι απλά ως έναν ακόμη «τελικό», αλλά ως θέαμα ενός αθλήματος που διακονούν με τόση ζέση και επιμονή; Πόση ντροπή και αηδία γεύτηκαν οι ταγοί της ΚΕΔ για τους διαιτητές και συνεργούς τους παρατηρητές που κατάφεραν να μετατρέψουν έναν αγώνα μπάσκετ σε δυσφήμηση του αθλήματος, σε θέαμα ακατάλληλο για νοήμονες πολίτες και μικρά παιδιά; Οι απαντήσεις δυστυχώς είναι γνωστές και αναμενόμενες. Δεν πρόκειται να αφυπνιστεί κανένας. ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται σε έναν αγώνα σκιών και μαριονεττών (στην καλύτερη περίπτωση).

Όμως ο ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει. Αυτοί στο μπάσκετ τους και εμείς στο δικό μας. Θα τους ανταμείψουμε με την «ηδονή» του θεάματος ενός προαναγγελθέντος θανάτου του μπάσκετ τους. Να παρακολουθήσουν δηλαδή την επιτυχία των έργων τους. Ο επόμενος αγώνας στο Αλεξάνδρειο με την ίδια αντίπαλη ομάδα θα διεξαχθεί χωρίς εισιτήρια, χωρίς θεατές, χωρίς περιουσιακά δικαιώματα του ΕΣΑΚΕ και των διαιτητών της ΕΟΚ, χωρίς προσκλήσεις επισήμων για να παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα την κατάντια της διοργάνωσης. Μοναδικοί καλεσμένοι θα είναι οι διοικήσεις ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ και φυσικά της ΚΕΔ. Αυτοί στο παρκέ του δικού τους αθλήματος εμείς στους δρόμους, στη γιορτή του μπάσκετ.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν μαζί με την οικογένεια του μεγαλομετόχου μας και τη διοίκησή μας το συγκεκριμένο αγώνα στον προαύλιο χώρο του Αλεξανδρείου από ειδικές γιγαντοοθόνες που θα εγκατασταθούν για το συγκεκριμένο σκοπό. Την Τρίτη, 24/05/2016, στην κλήρωση των διαιτητών η διοίκηση της ομάδας μας θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ομοσπονδίας και στη συνέχεια του ΕΣΑΚΕ για να χαιρετήσει όλο το παρελθόν και να παραδώσει ιδιοχείρως τις προσκλήσεις στους καλεσμένους μας. Για μας η επόμενη μέρα είναι ο στόχος. Η κάθαρση, η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η πίστη στον αθλητισμό και στις αξίες του είναι οι πυξίδες μας. Ο λαός μας και η ιστορία μας το οξυγόνο μας. Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία μας για την αποπομπή των ενόχων και την κάθαρση ήδη ξεκίνησε. Δεν θα πτοηθούμε από τα πεπραγμένα τους και το υβριδικό αυτοδιοίκητό τους. Ο Βορράς είναι Ελλάδα και η γενέτειρα του μπάσκετ, είτε το θέλουν είτε όχι.

Τους χαρίσαμε το μπάσκετ και αυτοί το κατέστρεψαν. Για τα υπόλοιπα ας ενεργοποιηθούν οι «θεσμοί», η πολιτεία, η αστυνομία, ο αθλητικός εισαγγελέας, η αθλητική δικαιοσύνη για να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται. Το video του αγώνα είναι στη διάθεσή τους, όπως και τα πειστήρια των συμβάντων της 21/05/2016. Θα παραμείνουν στο επίσημο site της ομάδας μας για πάντα, ώστε να το βλέπουν και να παραδειγματίζονται όχι μόνο οι αυτουργοί, ή οι συνεργοί τους, αλλά και οι επόμενες γενιές που πρέπει να βιώσουν ένα καλύτερο μπάσκετ. Αυτό που όλοι παρακολουθήσαμε στις 21/05/2016 ήταν η απόλυτη διακωμώδηση του αθλήματος. Μας συγχωρείτε, αλλά ΑΙΔΩΣ Κύριοι! Και επειδή δεν αλλάζετε, θα σας αλλάξουμε εμείς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα