Φελντέιν:«Δείξαμε πως διαθέτουμε καρδιά και χαρακτήρα»

Φελντέιν:«Δείξαμε πως διαθέτουμε καρδιά και χαρακτήρα»

Gazzetta team
Φελντέιν:«Δείξαμε πως διαθέτουμε καρδιά και χαρακτήρα»

bet365

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στα πλαίσια του Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League, με τον Τζέιμς Φελτνέιν να τονίζει πως οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να δείξουν, όπως και στο ΣΕΦ, καρδιά και χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «break» στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ελληνικών τελικών και πλέον οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στοχεύοντας στο 2-0.

Μιλώντας στη «Real News», ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να παρουσιαστεί ακόμα πιο συγκεντρωμένος, αλλά και να επιστρατεύσει την καρδιά και τον χαρακτήρα που έδειξε πως διαθέτει στο Game 1, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να φέρουν στα ίσα τη σειρά.

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο πρώτο παιχνίδι στην αντίπαλη έδρα, όμως οφείλουμε να το ξεχάσουμε αυτό και να αφοσιωθούμε πλήρως στη δεύτερη δοκιμασία που μας περιμένει. Είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει περισσότερο για να φέρει τη σειρά στα ίσα και γι΄ αυτό οφείλουμε να παρουσιαστούμε και πάλι πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Οι οπαδοί μας, όπως κάνουν πάντα, θα μας βοηθήσουν αφάνταστα και εμείς από την πλευρά μας θα επιχειρήσουμε να τους ανταποδώσουμε την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνουν με μία ακόμη νίκη. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να παίξουμε και πάλι σκληρά από την αρχή και μαζί να θεωρήσουμε πως δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη παρά μόνο ότι έχουμε κάνει απλώς το πρώτο βήμα. Σίγουρα τα ματς αυτά, πέρα από τακτική και τύχη, θέλουν καρδιά και χαρακτήρα και εμείς στην αντίπαλη έδρα δείξαμε ότι τα διαθέτουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στη «Real News».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα