Γιαννακόπουλος: «Δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81-83

Γιαννακόπουλος: «Δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει»

Γιαννακόπουλος: «Δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε στο ΣΕΦ το 0-1 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (81-83) στους Τελικούς της Α1 και δήλωσε δικαιωμένος κι ικανοποιημένος γι' αρκετούς λόγους.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και μας οδήγησαν στην πρώτη νίκη στη σειρά των Τελικών. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, παρά τα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς» τόνισε με γραπτή δήλωση απ' το φαληρικό στάδιο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, ενώ πρόσθεσε αναφορικά με την επιστροφή του μέσω ΑΣΕΑΔ: «Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος και παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψα στα γήπεδα. Σεβάστηκα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και πλέον είμαι ξανά ΕΔΩ».

Όσο για τη συνέχεια: «Περιμένουμε τον κόσμο μας να παλέψουμε μαζί για το 2-0 και να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος και των αξιών του συλλόγου μας».

Επίσης δεν παρέλειψε να συλλυπηθεί τον Γιώργο Πρίντεζη του Ολυμπιακού για το χαμό του πατέρα του: «Τέλος, θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι».

Best of internet