Σκέφτονται να ανταλλάξουν το ντραφτ πικ οι Λέικερς

Σκέφτονται να ανταλλάξουν το ντραφτ πικ οι Λέικερς

Σκέφτονται να ανταλλάξουν το ντραφτ πικ οι Λέικερς

bet365

Η τύχη χαμογέλασε στους Λος Άντζελες Λέικερς οι οποίοι θα επιλέξουν στο νο. 2 του επερχόμενου ντραφτ, ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανταλλάξουν την επιλογή τους.

Τα τρία τελευταία χρόνια είναι ίσως τα τρία χειρότερα στην μεγάλη ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς. Μετά την λοταρία όμως, που τους έδωσε την 2η επιλογή στο ντραφτ του Ιουνίου, οι Λέικερς έχουν στα χέρια τους ένα μεγάλο όπλο για το μέλλον.

Είτε κρατώντας την επιλογή τους και επιλέγοντας έναν εκ των Σίμονς ή Ίνγκραμ, παίκτες που μπορούν να αλλάξουν άμεσα επίπεδο την ομάδα, είτε παραχωρώντας την επιλογή τους, προκειμένου να αποκτήσουν έναν All Star παίκτη.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο GM της ομάδας, Μιτς Κιούπτσακ εξετάζει σοβαρά τις όποιες επιλογές μπορεί να έχει, ώστε να παραχωρήσει με trade την πολύ καλή επιλογή στο ντραφτ.

Νούμερο ένα στόχος είναι ο Πολ Τζορτζ, καθώς ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές του Κιούπτσακ με τον Λάρι Μπερντ προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο μια ανταλλαγή θα μπορούσε να κάνει τον Τζορτζ τον επόμενο ηγέτη των Λέικερς.

Όπως και να 'χει, ο καιρός μέχρι το ντραφτ είναι παραπάνω από αρκετός, οπότε οι άνθρωποι των Λέικερς θα έχουν την δυνατότητα να εξετάσουν όλες τις πιθανές επιλογές τους.

 

NBA Τελευταία Νέα