Και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο Athlenda

Και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο Athlenda

Και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο Athlenda

bet365

Μέλος της διαδικτυακής πλατμόρφας athlenda έγινε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έκανε το πρώτο του ποστάρισμα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με τα social media, ωστόσο βρίσκει το εγχείρημα του athlenda πρωτοποριακό και γι' αυτό συμμετέχει.

Αναλυτικά το πρώτο του ποστάρισμα:

«Αν και καμία σχέση δεν έχω με τα social media, αποφάσισα να συμμετάσχω στο Athlenda γιατί όταν το είδα για πρώτη φορά, διαπίστωσα πως είναι κάτι πρωτοποριακό. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Θεώρησα πως θα έπρεπε κι εγώ να βοηθήσω και να συμμετάσχω σε αυτή την κίνηση διότι σχετίζεται με το χώρο του μπάσκετ και κυριότερα γιατί απευθύνεται σε νέους αθλητές.

Είμαι προσωπικά βέβαιος πως η προσπάθεια αυτή θα πετύχει, βοηθώντας κυρίως τα νέα παιδιά να αποδείξουν ότι διαθέτουν το ταλέντο για να κάνουν καριέρα σε αυτό που αγαπούν. Μερικά παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα μέσω μάνατζερ να προταθούν σε ομάδες και να προωθηθούν με αυτόν τον τρόπο. Μέσω του Athlenda έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους και ότι αξίζουν κάτι παραπάνω. Ανεβάζοντας δηλαδή στον τοίχο τους βίντεο που τα περιέχουν, ξεχωρίζοντας και «κόβοντας» τις καλύτερες στιγμές τους.

Έτσι αποδεικνύουν τις ικανότητές τους. Αυτό αφορά ακόμη περισσότερο τα παιδιά που προέρχονται από την επαρχία και δεν έχουν τις ευκαιρίες και τα μέσα που έχουν αθλητές από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους σκοπούς άλλωστε του Athlenda είναι η παροχή ίσων ευκαιριών σε αθλητές ανεξάρτητα από την κοινωνική και την οικονομική τους κατάσταση αλλά και τη γεωγραφική τους θέση. Είναι μια προσπάθεια που αναπτύσσεται συνεχώς και διαδίδεται ολοένα και περισσότερο.

Εύχομαι και εγώ από πλευράς μου καλή επιτυχία στο Athlenda. Σταδιακά και ανάλογα με τις υποχρεώσεις μου με τον Παναθηναϊκό θα αναρτώ κι άλλα βίντεο και φωτογραφίες στον λογαριασμό μου»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα