Παπαντωνίου: «Το θέλουμε πολύ όλοι στην ομάδα»

Παπαντωνίου: «Το θέλουμε πολύ όλοι στην ομάδα»

Παπαντωνίου: «Το θέλουμε πολύ όλοι στην ομάδα»

Ο Νώντας Παπαντωνίου γράφει στο blog του για τη σειρά με τον Άρη (9/5, 19:00) και πιστεύει πως στο επόμενο κείμενό του θα έχει καλά νέα. 

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στο esake.gr: «Προερχόμαστε από τρεις ήττες με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς στο τρίτο ματς στην έδρα μας δεν καταφέραμε για ακόμα μία φορά να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε πάλι πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα, πήραμε μεγάλη διαφορά στο σκορ, ωστόσο, κάτι έλειπε και γνωρίσαμε την τρίτη ήττα που δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά, αυτό κάναμε και την εβδομάδα αυτή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να κοιτάξουμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα ματς με τον Άρη και να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Το θέλουμε πολύ όλοι στην ομάδα. Επόμενο ματς αυτό της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι 150%, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βγάλουμε ενέργεια και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε, ότι ο Άρης θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, ωστόσο, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα την επόμενη φορά».

Best of internet