Πρίφτης: «Θα είναι σκληρή η σειρά με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Πρίφτης: «Θα είναι σκληρή η σειρά με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως απέναντι στον Παναθηναϊκό έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και μίλησε για τη σειρά με την ΑΕΚ που αρχίζει την Τετάρτη (18/5).

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε αρχική κατά τη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Εμείς κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια σε όλη τη σειρά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ισορροπία. Το κακό έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν μπήκαμε τόσο σκληροί όσο ο Παναθηναϊκός. Βέβαια για να παίξουμε πρέπει και να μας αφήσουν να παίξουμε, κυρίως στην άμυνα, κάτι που δεν έγινε στην αρχή και μας προβλημάτισε. Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Έχουμε περιορισμένο χρόνο σε σχέση με εκείνον της ΑΕΚ. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ, είναι ανασταλτικό το γεγονός ότι έχουμε τις απουσίες που εξακολουθούν να υπάρχουν, καθώς δεν είναι στην κατάσταση που θα έπρεπε σε παιχνίδι πλέι οφ».

Και συνέχισε για τη σειρά με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολη σειρά κυρίως γιατί έχουμε τα προβλήματά μας, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, έχει παίκτες-προσωπικότητες που έχουν εμπειρία, ταλέντο και τέτοια παιχνίδια στα πόδια τους, εννοώ τελικής φάσης και θεωρώ ότι θα είναι πολύ σκληρή σειρά».

Για το τι έφταιξε και δεν μειώθηκε πολύ η διαφορά: «Αρκετά πράγματα έφταιξαν, σίγουρα κάποια πράγματα δεν τα εκτελέσαμε σωστά. Η κόπωση έπαιξε τον ρόλο της, παίξαμε μ’ ένα μικρό ροτέισον σήμερα και κάποιοι παίκτες ήταν εξαντλημένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα