Τα εισιτήρια του... πρόωρου τελικού στο ΟΑΚΑ

Τα εισιτήρια του... πρόωρου τελικού στο ΟΑΚΑ

Τα εισιτήρια του... πρόωρου τελικού στο ΟΑΚΑ

bet365

Η δεύτερη ημιτελική σειρά της Α1 επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για μία πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την πέμπτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Άρη (14/5, 18.00) και τους καλεί να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό μας συμπεριφερόμενοι όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός. Σε αντίθεση με όλα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και καταδίκασε η ίδια η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, από την οποία δεν έχουμε κανένα παράπονο!

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από:

Παναθηναϊκός και Αρης στηρίζουν πολλά στην άμυνα και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και στο πέμπτο μεταξύ τους ματς. Στο 2.10 στην Interwetten, το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότεροι από 145 πόντοι.

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και Media Markt

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας την Πέμπτη (12/5) και την Παρασκευή (13/5) 10.00 με 18.00.

*Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο (14/5), τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 15.00 μέχρι τις 18.00.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα