Ο ΠΣΑΚ τιμάει Χαραλαμπίδη και Αργυρόπουλο

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ

Ο ΠΣΑΚ τιμάει Χαραλαμπίδη και Αργυρόπουλο

Ο ΠΣΑΚ τιμάει Χαραλαμπίδη και Αργυρόπουλο

Ο Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών θα τιμήσει τους Κώστα Χαραλμπίδη και Νίκο Αργυρόπουλο για την προσφορά τους στα παρκέ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει: «Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Νίκος Αργυρόπουλος, αποφάσισαν να…κρεμάσουν τα παπούτσια τους και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θα τους τιμήσει για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ, κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3 του καλοκαιριού, που συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης – ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία ΑΕΚ - Ολυμπιακός,  και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ντάνιελ Χάκετ σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για να δηλώσετε συμμετοχή».

Best of internet