Όταν η μπάλα δε θέλει να σου κάνει το χατίρι! (vid)
Οι Χιτ κατάφεραν να επικρατήσουν με 94-87 των Ράπτορς στο Game 4 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής και να κάνουν το 2-2, όμως ο Ουέιντ παραλίγο να πάθει... εγκεφαλικό στη διάρκεια της παράτασης, καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της, η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.
Έπειτα από drive του «Flash» η μπάλα κόλλησε στο σίδερο και δεν ήθελε με τίποτα αν αναπαυθεί στο καλάθι των Ράπτορς, με τον Ουέιντ να κοιτά... αποσβολωμένος, ωστόσο λίγο αργότερα ηρέμησε, μιας και οι Χιτ έφτασαν τελικά στη νίκη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
