Κι ο Λαβ... εθισμένος στο Game of Thrones (vid)

Κι ο Λαβ... εθισμένος στο Game of Thrones (vid)

Κι ο Λαβ... εθισμένος στο Game of Thrones (vid)

bet365

Το Game of Thrones κάνει... θραύση παγκοσμίως κι ο Κέβιν Λαβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς φαίνεται πως είναι ένας από τους πολλούς... εθισμένους στη συγκεκριμένη σειρά.

Ο PF των Καβς μέτρησε 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ στο Game 4 της σειράς με τους Ατλάντα Χοκς (99-100,4-0). Γενικά ο Κέβιν Λαβ πραγματοποιεί πολύ θετικές εμφανίσεις στην postseason κι εύλογα ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν βελτιωθεί...

Ποια ήταν αντίδραση του Λαβ; Μαζί με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Κάιρι Έρβινγκ που επίσης ήταν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου άρχισαν να γελούν, αφού πρώρα μοιράστηκαν μακριά από το μικρόφωνο ένα... εσωτερικό τους αστείο και στη συνέχεια ο PF των Καβαλίερς τόνισε πως επιθυμία του είναι να κάτσει σπίτι και να δει Game of Thrones.

Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο Κλίβελαντ και πως ο Λαβ είναι ένας από τους πολλούς... εθισμένους! Το καλό για τον ίδιο είναι πως θα έχει αρκετές ημέρες μπροστά του για να δει την αγαπημένη του σειρά, αφού υπάρχει χρόνος για τους Τελικούς της Ανατολής μετά τη... σκούπα στους Ατλάντα Χοκς.

 

NBA Τελευταία Νέα