Ζήτησε προσοχή από τους φιλάθλους ο Άρης

Ζήτησε προσοχή από τους φιλάθλους ο Άρης

Gazzetta team
Ζήτησε προσοχή από τους φιλάθλους ο Άρης

bet365

Ο Άρης με ανακοίνωσή του ζήτησε οι φίλαθλοί του να προσέχουν στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό (9/5, 19:00), γιατί οι ομάδα έχει ήδη δύο έγγραφες παρατηρήσεις.

«Ο ΑΡΗΣ δίνει αύριο Δευτέρα (09/05, 19:00) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για την ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. περιμένει από τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το «Nick Galis Hall» και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του, όπως κάνουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συνιστά προσοχή, αφού η ομάδα μας έχει συμπληρώσει δύο έγγραφες παρατηρήσεις και αν υπάρξει τρίτη, θα της επιβληθεί τιμωρία της έδρας, ενόψει της συνέχειας των playoffs.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα από την ARIS BC Boutique "The Legend Store" και από τις 16:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου», αναφέρει η ανακοίνωση του arisbc.gr.

Να μειώσει τη σειρά με τον Παναθηναϊκό σε 2-1 θα προσπαθήσει ο Αρης, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα πλέι οφ. Στο 3.10 η νίκη των «κιτρίνων» στη Novibet.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα