Μπόγρης: «Τεράστιο κίνητρο για μένα η Εθνική»

Μπόγρης: «Τεράστιο κίνητρο για μένα η Εθνική»

Μπόγρης: «Τεράστιο κίνητρο για μένα η Εθνική»

bet365

Να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος για το προολυμπιακό τουρνουά είναι ο στόχος του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος έκανε και τα προγνωστικά του για το Final 4.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ της Μπιλμπάο μίλησε για τη φετινή σεζόν, για το Πάσχα στην ισπανική πόλη, αλλά και το Final 4 της Euroleague, από το οποίο θα απουσιάσουν οι ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και με το μέρος, και την ομάδα και τον προπονητή μου. Είναι άλλη φάση σε όλους τους τομείς εδώ στην Ισπανία», είπε αρχικά.

Για το Πάσχα στο Μπιλμπάο:
«Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχαμε αγώνα, εγώ και ο Γιάννης, δεν κάναμε κάτι. Κάναμε ένα τραπέζι μία ημέρα πριν. Ό,τι μπορούσαμε το κάναμε. Ήρθαμε σε μία Ορθόδοξη Εκκλησία εδώ».

Για την ομάδα του και το αν θα είναι στα playoffs:
«Από εμάς εξαρτάται. Έχουμε μία νίκη για τα πλέι οφ από τους υπόλοιπους και έχουμε το πλεονέκτημα. Θεωρώ πως εξαρτάται 100% από εμάς και αν θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Αν μπούμε στα πλέι οφ, θα είναι επιτυχημένη η χρονιά για εμένα. Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία που έχουμε. Και προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος και με το μέρος, και την ομάδα και τον προπονητή μου. Είναι άλλη φάση σε όλους τους τομείς εδώ στην Ισπανία»

Για το μέλλον του:
«Δεν ξέρω ακόμα. Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε κάτι τέτοιο».

Για την Εθνική ομάδα:
«Για εμένα είναι τεράστιο κίνητρο και το περιμένω πώς και πώς. Θέλω να πετύχει η ομάδα για να έχει ακόμα έναν λόγο ο κύριος Κατσικάρης για να επιλέξει»

Για το Final 4 χωρίς ελληνική ομάδα:
«Κάθε χρόνο υπάρχει ελληνική παρουσία στο Final-4 και φέτος θα είναι έντονη. Θεωρώ πως το Λαμποράλ- Φενερμπαχτσέ είναι ένα ματς που δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα, όπως έγινε με τη Μακάμπι πριν από μερικά χρόνια. Επειδή είναι ένα ματς, και αν μπουν τα σουτ στην ομάδα του Γιάννη (τη Λαμποράλ), πιστεύω ότι έχει πάρα πολλές ελπίδες να κερδίσει το ματς και να βρεθεί στον τελικό. Στο άλλο ζευγάρι, δίνω πιο πολλές ελπίδες στην ΤΣΣΚΑ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήρθε η ώρα του Μίλος να πάει πιο μακριά, αφού είναι ένας… ποιητής του αθλήματος».

Για το αν αποτελεί κακή παρένθεση η φετινή χρονιά των ελληνικών ομάδων στην Εuroleague:
«Θεωρώ ότι έτυχε και θα μάθουν από τα λάθη τους. Η παρουσία τους είναι έντονη τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί να πει κανείς πως είναι αποτυχημένη η χρονιά, από τη στιγμή που τα μπάτζετ στην Ευρώπη είναι κατά πολύ μεγαλύτερα. Καμία ομάδα μας δεν ξεκινά ως το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, πάμε να κάνουμε την έκπληξη. Το επίπεδο πλέον έχει αλλάξει μετά τη δική μου παρουσία στο Final-4 με Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους και τους άλλους μεγάλους παίκτες του Παναθηναϊκού».

 

Τελευταία Νέα