To NBA ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει φάουλ στον Ουέιντ (vid)

Φάνης Παναγιώτου
To NBA ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει φάουλ στον Ουέιντ (vid)

bet365

Οι Μαϊάμι Χιτ ηττήθηκαν με 88-90 από τους Σάρλοτ Χόρνετς, ωστόσο θεωρούν πως στην τελευταία φάση έγινε φάουλ, με τον ΝΒΑ να εξετάζει ξανά τα όσα έγιναν στο Game 5 της μεταξύ τους σειράς.

Ο Ντουέιν Ουέιντ διαμαρτυρήθηκε για φάουλ από τους παίκτες των Σάρλοτ Χόρνετς μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του Game 5 και με το σκορ στο 88-90. Οι διαιτητές δεν έδωσαν κάτι, το ΝΒΑ εξέτασε ξανά τη συγκεκριμένη φάση και το... πόρισμα είναι το ίδιο: Δεν υπήρξε φάουλ στον Flash!

Ο Έρικ Σποέλστρα είχε πει: «Κοίτα, για εμένα ήταν σίγουρα φάουλ στον Ουέιντ» και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει δει τη φάση σε ριπλέι: «Δεν χρειάζεται. Είναι φάουλ...»

Πάντως, ο πρωταγωνιστής της φάσης, φαίνεται πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Game 6, εκεί όπου οι Μαϊάμι Χιτ θα προσπαθήσουν να κάνουν το 3-3. «Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το κοιτάξω πάλι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Απλά πιστεύω πως είναι φάουλ και δεν το έδωσαν...», ανέφερε ο Ουέιντ, που πάντως υπερασπίστηκε τη γυναίκα του η οποία τα έβαλε με τους διαιτητές της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η σύζηγος του είναι πολύτιμη!

 

NBA Τελευταία Νέα