Ζντοβτς: «Πρέπει να το πιστέψουμε»

Ζντοβτς: «Πρέπει να το πιστέψουμε»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε πως μπορούν να στείλουν τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο πέμπτο ματς, αρκεί να το πιστέψουν.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, αλλά και τον ΠΑΟΚ, γιατί έπαιξε έκανε ένα καλό ματς. Δεν ήταν εύκολο να τους κερδίσουμε. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Κρατήσαμε το προβάδισμα και μου αρέσει το πως πήγε το ματς, γιατί την κατάλληλη στιγμή κάναμε την διαφορά. Πήγαμε την διαφορά στους 13 πόντους. Παίξαμε καλή άμυνα. Κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Η διαφορά έπεσε στους πέντε πόντους μετά, αλλά βάλαμε τις βολές στο τέλος και κερδίσαμε. Είπα στους παίκτες μου, ότι κάναμε τη δουλειά μας. Περάσαμε στον επόμενο γύρο. Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι αλλά όχι πολύ. Ανυπομονούμε για το επόμενο ματς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε. Θα είναι καλή εβδομάδα, εύχομαι καλές γιορτές. Ξεκινάμε την προετοιμασία για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό».

Για το αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάει την σειρά με τον Ολυμπιακό στα πέντε ματς: «Σίγουρα το πιστεύω. Έχω πει από την πρώτη μέρα που ήρθα, ότι το πιστεύω. Δείξαμε με τον Ολυμπιακό ότι μπορούσαμε να τον κερδίσουμε στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να το πιστέψουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι οι παίκτες, όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ πρέπει να πιστέψουμε. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Τώρα η πίεση είναι σε αυτούς. Εμείς θα παίξουμε λίγο πιο χαλαρά, πιο ελεύθερα. Είναι ημιτελικός και θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να τους αιφνιδιάσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Ο Δημήτρης Μαυροειδής που ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε με τη σειρά του: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το τελευταίο του χαρτί, αλλά ήμασταν ψύχραιμοι στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Υπήρχε εκνευρισμός και γκρίνια μετά το τέλος του πρώτου ματς. Στο δεύτερο ήμασταν καλά και σήμερα στο τέταρτο δεκάλεπτο μας κατέβαλε λίγο το άγχος και χαλαρώσαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα