Νοβίτσκι: «Σε καμιά περίπτωση δεν σταματάω» (vid)

Νοβίτσκι: «Σε καμιά περίπτωση δεν σταματάω» (vid)

Νοβίτσκι: «Σε καμιά περίπτωση δεν σταματάω» (vid)

bet365

Η σεζόν ολοκληρώθηκε χθες για τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τους Ντάλας Μάβερικς και ο Γερμανός άσος δήλωσε πως δεν προτίθεται να σταματήσει το μπάσκετ.

Τον ερχόμενο Ιούνιο γίνεται 38 ετών, ωστόσο δηλώνει πως φέτος ένιωσε εξαιρετικά και ήταν αποτελεσματικός για την ομάδα του, οπότε δεν σκέφτεται να σταματήσει.

«Σίγουρα δεν θα αποσυρθώ. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ένιωσα πολύ καλά φέτος και ήμουν αποτελεσματικός για την ομάδα, οπότε δεν υπάρχει θέμα να σταματήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νοβίτσκι μέτρησε φέτος κατά μέσο όρο 18,3 πόντους και 6,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην κανονική περίοδο, ενώ παράλληλα είχε και 20,4 πόντους ανά παιχνίδι στα playoffs.

Ο Γερμανός καλείται να αποφασίσει μέχρι και τις 22 Ιουνίου τι θα κάνει με το μέλλον του. Έχει την επιλογή να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του και να παίξει και του χρόνου στους Μάβερικς για 8,7 εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχει και το δικαίωμα να μην το κάνει και είτε να υπογράψει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα, είτε να υπογράψει με νέους όρους και για περισσότερο καιρό με το Ντάλας.

 

NBA Τελευταία Νέα