«Δεν έπρεπε να μετρήσει το νικητήριο καλάθι του Χάρντεν» (vid)

Gazzetta team
«Δεν έπρεπε να μετρήσει το νικητήριο καλάθι του Χάρντεν» (vid)

bet365

Mέσω της ανάλυσης των διαιτητικών αποφάσεων, το ΝΒΑ πήρε θέση για την επίμαχη φάση της 3ης αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρόκετς και Ουόριορς, τονίζοντας πως το νικητήριο καλάθι δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Χάρντεν είχε πρώτα υποπέσει σε επιθετικό φάουλ.

Η φάση του νικητήριου καλαθιού του Χάρντεν στο Game 3 ανάμεσα σε Ρόκετς και Ουόριορς προκάλεσε πολύ συζήτηση και μέσα από το report όλων των διαιτητικών σφυριγμάτων των τελευταίων δύο λεπτών στις αναμετρήσεις της Πέμπτης (22/4), το ΝΒΑ εξέφρασε τη δική του θέση για τo επίμαχo καλάθι.

Με 2,7” να απομένουν για το φινάλε, ο Χάρντεν ευστοχεί σε δίποντο, διαμορφώνοντας το τελικό 97-96 υπέρ των Ρόκετς, ωστόσο η θέση της λίγκας αναφέρει πως το συγκεκριμένο καλάθι δεν έπρεπε να μετρήσει, μιας στο ξεκίνημα της προσπάθειας του ο «Μούσιας» «επιδιώκει την επαφή και βγάζει εκτός αμυντικής ισορροπίας τον Ιγκουοντάλα, κερδίζοντας πλεονέκτημα προτού εκτελέσει», όπως αναφέρει το διαιτητικό report του ΝΒΑ.

Πάντως παρά την παραδοχή από την πλευρά της λίγκας, η απόφαση των διαιτητών δεν μπορεί να αλλάξει και το 2-1 στη σειρά παραμένει.

Δείτε εδώ το report του ΝΒΑ για τις αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία 2 λεπτά της αναμέτρησης.

Θυμηθείτε την επίμαχη φάση:

 

NBA Τελευταία Νέα