H FIBA απαιτεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από το 2017!

Gazzetta team
H FIBA απαιτεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από το 2017!
Νέα διάσταση στην κόντρα της FIBA με τη Euroleague, με την πρώτη να μην αναγνωρίζει τη 10ετή συμφωνία των 11 ομάδων που θα πάρουν μέρος στη δεύτερη!

Νέα σενάρια κυκλοφόρησαν σχετικά με την... κόντρα που έχει προκύψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αυτή τη φορά, η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η FIBA δεν αναγνωρίζει τη 10ετή συμφωνία που έχουν οι 11... μεγάλες ομάδες με τη Euroleague!

Αντίθετα, η Ομοσπονδία αναγνωρίζει την τριετή συμφωνία που είχαν υπογράψει οι ομάδες πριν από δύο κι η οποία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017. Όταν η συγκεκριμένη συμφωνία ολοκληρωθεί, η FIBA αναμένεται να ζητήσει από τις 11 ομάδες να πάρουν μέρος στις δικές της διοργανώσεις!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Διαμαντίδης σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο Παναθηναϊκός - Λαμποράλ.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως οι 11 μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ (συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού) θα βρεθούν στη... μέση τον Ιούνιο του 2017, καθώς η FIBA θα τις θέλει στις δικιές της διοργανώσεις! Βέβαια, η 10ετής συμφωνία με τη Euroleague προβλέπει αυστηρές ποινές σε περίπτωση που κάποια ομάδα αποχωρήσει νωρίτερα! Πρόστιμα που φτάνουν ακόμα και τα 10 εκατομμύρια ευρώ!