Ρεκόρ προσέλευσης στο «Nick Galis Hall»! (pics & vid)

Ρεκόρ προσέλευσης στο «Nick Galis Hall»! (pics & vid)

Ρεκόρ προσέλευσης στο «Nick Galis Hall»! (pics & vid)

bet365

Ο κόσμος του Άρη γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί «μαγική» ατμόσφαιρα στο «Νick Galis Hall» και φέτος φρόντισε να σημειώσει ρεκόρ δεκαετίας στην προσέλευση στην κανονική διάρκεια της Α1!

Σε κάθε παιχνίδι ο κόσμος του Άρη φροντίζει να είναι στο πλευρό της ομάδας του κι η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο «Nick Galis Hall» καθηλώνει!

Φέτος, οι φίλοι των «κιτρίνων» αγκάλιασαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την προσπάθεια της ομάδας. Στην κανονική περίοδο της Α1 κόπηκαν 49.183 εισιτήρια κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Μάλιστα, σημείωσαν τέσσερα sold out στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Οι πίνακες που δημοσίευσε το aribc.gr και το «ευχαριστώ» στον κόσμο: «Ο κόσμος του ΑΡΗ επέστρεψε μαζικά στο «Nick Galis Hall» και οι αριθμοί το πιστοποιούν. Η φετινή σεζόν είναι μακράν η καλύτερη αναφορικά με τα εισιτήρια που «έκοψε» η ομάδα μας στους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Τα 49.183 εισιτήρια που «κόπηκαν» στους 13 αγώνες της φετινής regular season της Basket LeagueΣΚΡΑΤΣ αποτελούν ρεκόρ για τον «Αυτοκράτορα». Από τα επίσημα στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα, φαίνεται ότι φέτος ο ΑΡΗΣ έσπασε το ρεκόρ της σεζόν 2008-09, και μάλιστα κατά περίπου 14.000 εισιτήρια. Τρίτη καλύτερη «επίδοση» της δεκαετίας, τα περσινά 33.995 εισιτήρια, κάτι που αποδεικνύει ότι η «επιστροφή» του κόσμου ξεκίνησε από πέρυσι και συνεχίζεται με υψηλούς ρυθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο Αυτοκράτορας έκοψε διπλάσια εισιτήρια σε σχέση με τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα (2006-2008), ενώ άξια αναφοράς είναι τα τέσσερα sold out, στους αγώνες με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη συμπαράστασή τους και τους περιμένει ακόμα πιο μαζικά στους αγώνες που ακολουθούν, για ταplayoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα