Βασιλειάδης: «Περιμένουμε τον κόσμο, τίποτα δεν τελείωσε!»

Βασιλειάδης: «Περιμένουμε τον κόσμο, τίποτα δεν τελείωσε!»

bet365

Ο Κώστας Βασιλειάδης εξηγεί στο gazzetta.gr πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε το break στην προημιτελική σειρά με την ΑΕΚ, ωστόσο τίποτα δεν τελείωσε και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο στο Game 2 (23/4, 20:00/novasports 2).

Το απόγευμα του Σαββάτου (16/4) ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς και να επέτρεψε στην ΑΕΚ να ξεφύγει με 17 πόντους (35-18 στο 14'), ωστόσο έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έδειξαν διαφορετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο κι επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη με το «διπλό» στις αποσκευές τους (78-83).

Ο Κώστας Βασιλειάδης που ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ και πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στα -32,5''(75-78) μίλησε αρχικά στο gazzetta.gr για την ανατροπή:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα. Χάσαμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Αφήναμε ελεύθερα σουτ, ήμασταν πολλοί άσχημοι στην επίθεση. Το ένας εναντίον ενός δεν είναι το παιχνίδι μας κι αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να σταματήσει αυτό. Ότι πρέπει ν' αρχίσουμε να παίζουμε πιο ομαδικά. Να πάρουμε τα ριμπάουντ... να τρέξουμε λίγο. Κι αυτό κάναμε. Τρέξαμε, πιέσαμε... κλέψαμε δύο μπάλες. Αλλάξαμε λίγο το μομέντουμ και μέχρι το τέλος ήμασταν κοντά. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν είσαι κοντά μπορεί να βάλεις δύο σουτ κι εκεί να τελειώνει το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις πάλι την ψυχολογία να το γυρίσεις πάλι».

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο που κρίθηκε η νίκη:
«Πιστεύω πως το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε αρκετά σκληρά. Πήραμε τα ριμπάουντ και βάλαμε τα μεγάλα σουτ. Αυτά που μας έλειπαν δηλαδή στα μεγάλα ματς. Τίποτα δεν τελείωσε, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα κι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε κερδίσει όπως έχει δείξει και σε όλα τα ματς την φετινή χρονιά. Εμείς περιμένουμε ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Η σειρά θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη και στο Game 2 (23/4, 20:00/novasports 2) ελπίζει πως ο κόσμος θα δείξει την στήριξή του:
«Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος θα ήθελα να κοιτάξει και λίγο αυτή την ομάδα. Πηγαίνει στο ποδόσφαιρο, πηγαίνει στο βόλεϊ κι αυτή η ομάδα με το... τίποτα κάνει μεγάλα πράγματα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα