Για πρωτάθλημα μίλησε ο Κάρι, τρελαμένος ο Κερ!

Για πρωτάθλημα μίλησε ο Κάρι, τρελαμένος ο Κερ!

Φάνης Παναγιώτου
Για πρωτάθλημα μίλησε ο Κάρι, τρελαμένος ο Κερ!

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ισοφάρισαν τους Σικάγο Μπουλς κι έχουν την ευκαιρία για το απόλυτο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Ο Στεφ Κάρι, όμως, ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι αποκλειστικά το πρωτάθλημα.

Οι Ουόριορς άλωσαν την έδρα των Σπερς, ανέβηκαν στο 72-9, ωστόσο ο Στεφ Κάρι δεν ενθουσιάζεται, αφού θέλει το πρωτάθλημα: «Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό παίζουμε. Όμως έχουμε φέρει την ομάδα μας σε μια πολύ καλή θέση για να τελειώσουμε τη σεζόν με μία νίκη και να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία. Κι αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα...»

Θα καταφέρουν οι «πολεμιστές» να κάνουν το repeat, κατακτώντας το δαχτυλίδι του ΝΒΑ; Στο 1.75 προσφέρει η Mybet αυτό το ενδεχόμενο.

Από την άλλη, ο Στιβ Κερ τόνισε πως νιώθει τυχερός, διότι ήταν μέλος και των δύο ομάδων, αφού ήταν στους Σικάγο Μπουλς του 1996. «Είναι τρελό. Νιώθω τυχερός που ήμουν μέλος αυτών των δύο ομάδων, που έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν, τον Πίπεν και τον Ρόντμαν υπό τις οδηγίες του Φιλ Τζάκσον και τώρα βρίσκομαι εδώ με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, τον Κάρι, τον Τόμπσον, τον Γκριν, τον Ιγκουοντάλα και όλα τα άλλα παιδιά, στην πρώτη μου προπονητική δουλειά», ανέφερε ο head coach των Ουόριορς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα