Παπαθεοδώρου: «Άθλος η έκτη θέση»

Γιάννης Ράμμας
Παπαθεοδώρου: «Άθλος η έκτη θέση»

bet365

Μετά απ' την ήττα απ' τον Παναθηναϊκό (75-84) στο «Ι. Ζηρίνης» η Κηφισιά ολοκλήρωσε στην έκτη θέση την κανονική περίοδο της Α1, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για άθλο και... συνεχίζει.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι. Είχε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση κι είχε και πολύ καλό ρυθμό. Προσπαθήσαμε να του δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά, όταν ανέβασε ψηλά την άμυνα του, έκλεψε μπάλες και βρήκε εύκολα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός, αν και προέρχεται από ένα δύσκολο ματς και τον περιμένουν ακόμαηπιο δύσκολα, μας σεβάστηκε απόλυτα. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας, τερματίσαμε έκτοι. Αυτό είναι άθλος για την ομάδα μας. Σε 3 χρόνια μία βγήκαμε πέμπτοι και μία έκτοι. Αυτό που κάνουμε το αγαπάμε κι είμαστε όλοι περήφανοι. Τα ματς που έχουμε με τον Άρη θα 'ναι δύσκολα. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να πετύχει τον στόχο του» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 26ης αγωνιστικής της Α1 ο 41χρονος προπονητής της Κηφισιάς.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Σταμάτης σχολίασε: «Μπήκαμε δυνατά στο ματς και δυσκολέψαμε τον Παναθηναϊκό, αλλά είχε τις λύσεις και κέρδισε δίκαια. Εμείς πετύχαμε τους στόχους μας. Εξασφαλίσαμε νωρίς τη σωτηρία και τώρα πάμε στα playoffs για το καλύτερο δυνατό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα