Άρης - Κολοσσός Ρόδου 83-68

Άρης - Κολοσσός Ρόδου 83-68

bet365

Την 20η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης που επικράτησε εύκολα του Κολοσσού στην τελευταία αγωνιστική με 83-68.

Αμφότερες οι ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς ο Άρης είχε «κλειδώσει» την τρίτη θέση, ενώ ο Κολοσσός την είσοδό του στην τελική 8άδα.

Η αναμέτρηση δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο ο Άρης έπαιξε όμορφο μπάσκετ, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και άφησε ευχαριστημένο τον κόσμο που βρέθηκε στο Nick Galis Hall.

Έτσι, περιμένει με πλεονέκτημα έδρας την μαχητική Κηφισιά, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των playoffs.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Άρης πήρε διαφορά 14 πόντων στο ημίχρονο (45-31), την οποία διατήρησε παρά την αντεπίθεση του Κολοσσού στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (10-0 σερί). Είχε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα και στα τρίποντα, 3 περισσότερες ασίστ, 2 παραπάνω τάπες και 3 λιγότερα λάθη από τον Κολοσσό.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος παίκτης του Άρη ήταν ο Τζέικ Κοέν, ο οποίος σε μόλις 15 λεπτά είχε 13 πόντους (4/6 προσπάθειες), 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Κακή βραδιά για τον Λαρεντζάκη, ο οποίος παρότι είχε 11 πόντους, ήταν πάρα πολύ άστοχος (2/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα), είχε 2 λάθη και 2 φάουλ σε 22 λεπτά.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η απόδοση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να πάρει διαφορά 14 πόντων (45-31), την οποία ουσιαστικά διατήρησε και αύξησε μέχρι το τέλος.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Άρης τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα (64%), ενώ ο Κολοσσός την υπεροχή του στα ριμπάουντ και τα 8 κλεψίματα.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Ο Άρης το... νεκρό πρώτο 5λεπτο της τρίτης περιόδου, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου τα 17 λάθη που έδωσαν 28 πόντους στον Άρη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα