H... απομόνωση του Παππά και τα δεδομένα για το μέλλον του

H... απομόνωση του Παππά και τα δεδομένα για το μέλλον του

Άρης Λαούδης
H... απομόνωση του Παππά και τα δεδομένα για το μέλλον του

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προανήγγειλε το τέλος του Νίκου Παππά για φέτος και το gazzetta.gr απαντά στην εύλογη ερώτηση του φιλάθλου του Παναθηναϊκού για το πού βρίσκεται και τι κάνει αυτή την περίοδο ο διεθνής γκαρντ.

«Εδώ ο Παππάς, εκεί ο Παππάς, πού είναι ο Παππάς;» αναρωτιούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού και η απορία μεγάλωσε από την στιγμή που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκλεισε για φέτος το κεφάλαιο «Παππάς».

Ο προπονητής των «πράσινων» υποστήριξε πως ο διεθνής γκαρντ πολύ δύσκολα θα επιστρέψει φέτος στην ομάδα και μοιραία το ερώτημα του τι «μέλλει γενέσθαι» μπαίνει δυναμικά στο τραπέζι, μιλώντας μάλιστα για έναν παίκτη με συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων, με την επισήμανση μάλιστα πως μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν ο νέος ηγέτης της ομάδας.

Ο Νίκος Παππάς είναι εκτός Παναθηναϊκού εδώ και δύο περίπου μήνες. Οχι μόνο ότι δεν εμφανίζεται στο γήπεδο ή στις προπονήσεις, αλλά στην ουσία δουλεύει σαν να είναι ελεύθερος παίκτης με δικό του προπονητή και σε «δικό του» γήπεδο! Επί δύο μήνες, έξι φορές την εβδομάδα, ο Παππάς πάει στο Ζηρίνειο, προπονείται ατομικά και στην ουσία δεν έχει την παραμικρή επαφή με την ομάδα.

Ανθρωποι που τον έχουν δει τελευταία υποστηρίζουν ότι το σώμα του έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση, κάποιοι μάλιστα λένε πως το κορμί του είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι ήταν πριν από τον τραυματισμό και παραδέχονται πως αυτή τη στιγμή είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε πριν από την τιμωρία του.

Μέχρι αυτή την ώρα ο Παππάς και ο Τζόρτζεβιτς δεν είχαν καμία επαφή προκειμένου να λύσουν το θέμα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει στο μέλλον, αλλά μετά τη δήλωση του προπονητή πως ο Παππάς τελείωσε για φέτος, τα περιθώρια για να βρεθεί άμεσα λύση έχουν μειωθεί αισθητά.

Το πιθανότερο είναι πως το ζήτημα θα μετατεθεί για το καλοκαίρι, ωστόσο για να υπάρξει λύση έστω και τότε θα πρέπει οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσουν το πρόβλημα που υπάρχει προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ομαλή επιστροφή στην ομάδα. Αν αυτό δεν γίνει τότε μοιραία οι δρόμοι είναι δύο: Ή ο Παππάς θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό πολύ πριν από το τέλος του συμβολαίου του ή θα επιστρέψει για να κριθεί από τον επόμενο προπονητή, αν δεν συνεχίσει ο Τζόρτζεβιτς.

Το σίγουρο είναι πως αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό το κενό του Παππά με την παρουσία του Ουίλιαμς, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελε να έχει για πάντα έναν πολύ καλό παίκτη στο ρόστερ του που θα τον πληρώνει για να προπονείται μόνος του.

Από την άλλη, ο Παππάς αντιλαμβάνεται προφανώς πως δεν έχει πολλά περιθώρια, βλέποντας το χρόνο να περνάει και να παραμένει εκτός ομάδας. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν υπάρξει λύση σύντομα, τότε θα ήταν φυσιολογικό να αναζητήσει μια διέξοδο στο πρόβλημα.

Είναι σαφές πως απ' αυτή τη διαδικασία άπαντες χάνουν κι αυτό είναι είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται. Ο μεν Παναθηναϊκός χρήματα, ο δε Παππάς πολύτιμο χρόνο και παιχνίδια που είναι το βασικό χαρακτηριστικό για να έναν παίκτη που θέλει να είναι σε καλή κατάσταση...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα