Απόλλωνας, ΕΣΑΚΕ και Ολυμπιακός βράβευσαν τον Αργυρόπουλο (pics)

Απόλλωνας, ΕΣΑΚΕ και Ολυμπιακός βράβευσαν τον Αργυρόπουλο (pics)

Απόλλωνας, ΕΣΑΚΕ και Ολυμπιακός βράβευσαν τον Αργυρόπουλο (pics)

bet365

Αφιερωμένο στον Νίκο Αργυρόπουλο ήταν το παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον 38χρονο γκαρντ να βραβεύεται πριν από την αναμέτρηση.

Το κλειστό της Περιβόλας ήταν κατάμεστο από τους Πατρινούς που ήρθαν να αποχαιρετίσουν τον Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος αποσύρεται από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Απόλλωνας βράβευσε τον Αργυρόπουλο για την προσφορά του.

Ο έμπειρος γκαρντ αρχικά παρακολούθησε από την γιγαντοοθόνη του γηπέδου ένα αφιερωματικό βίντεο προς τιμήν του, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε τιμητική πλακέτα από τον Γιώργο Χαλβατζάκη, αλλά και μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του και τον αριθμό 5, την οποία του παρέδωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Αργυρόπουλος άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στον Απόλλωνα το 1996. Αγωνίστηκε στην Πάτρα μέχρι το 2005, όπου πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» έμεινε για μια σεζόν, πριν υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Πανελλήνιο και στη συνέχεια με τον Άρη.

Από το 2010 έχει επιστρέψει στην Πάτρα και αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα.

«Πήρα πάρα πολλά από το μπάσκετ. Εζησα ακόμα περισσότερα. Εκανα πολλούς και καλούς φίλους. Εκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Νιώθω γεμάτος κι ευτυχισμένος και είμαι σίγουρος πως πήρα την σωστή απόφαση», δήλωσε κατά τη διάρκεια του ματς στην κάμερα της Nova.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα