Off Πρίντεζης & Τσαϊρέλης, on Μιλουτίνοφ

Off Πρίντεζης & Τσαϊρέλης, on Μιλουτίνοφ

Off Πρίντεζης & Τσαϊρέλης, on Μιλουτίνοφ
Ο Γιώργος Πρίντεζης δε θα παίξει στην Πάτρα ενώ θα αγωνιστεί κανονικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Έμεινε από μέση και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε μετά το χθεσινό ρεπό και ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε μία επιστροφή και δύο ουσιαστικά αποχωρήσεις από το σημερινό πρόγραμμα αφού δε γυμνάστηκαν Πρίντεζης και Τσαϊρέλης ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Μιλουτίνοφ.

Ας πάρουμε το ιατρικό δελτίο με τη σειρά...

Ο Γιώργος Πρίντεζης δε θα παίξει στην Πάτρα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την παραμονή του ματς με την ΤΣΣΚΑ. Αν το αποτέλεσμα στο Κάουνας δεν είναι το επιθυμητό για τους Πειραιώτες ο Πρίντεζης δε θα αγωνιστεί με την ΤΣΣΚΑ. Αν όμως το ματς με τους Ρώσους έχει νόημα τότε θα σφίξει τα δόντια και θα γίνει προσπάθεια να αγωνιστεί.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και προπονήθηκε κανονικά αν και ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα