Αρκαδικός - Καβάλα 74-68

Αρκαδικός - Καβάλα 74-68

bet365

Πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή έκανε ο Αρκαδικός που επικράτησε της Καβάλας με 74-68 για την προτελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα της Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, έκανε το... χρέος της και ουσιαστικά σε συνδυασμό με την ήττα του Κοροίβου από τον ΠΑΟΚ έμεινε μαζί με τα Τρίκαλα στην 3η από το τέλος θέση της βαθμολογίας.

Ο Αρκαδικός την επόμενη αγωνιστική κοντράρεται με την ΑΕΚ και ουσιαστικά ελπίζει σε ήττα του Κοροίβου από το Λαύριο, είτε σε τριπλή ισοβαθμία με τα Τρίκαλα (τα οποία σώθηκαν και μαθηματικά).

Η Καβάλα γνώρισε την 20η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον δεν έχει ούτε καν μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Αρκαδικός είχε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς, ωστόσο το σημαντικότερο στοιχείο ήταν η θέληση των παικτών του Γιάννη Καστρίτη για τη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος της αναμέτρησης για τον Αρκαδικό ο Κάμερον Τζόουνς με 19 πόντους (5/9 διπ, 2/6 τρ, 3/5 β), 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 29 λεπτά.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τράβις ΜακΚι, ο οποίος παρότι είχε 7 πόντους (2/6 εντός πεδιάς), ήταν αρκετά άστοχος, ενώ εκβίασε κάποιες από τις προσπάθειές του.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το καλό πρώτο ημίχρονο των γηπεδούχων που τους επέτρεψε να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 6 πόντων (35-29) χτίζοντας ψυχολογία για τη συνέχεια και τη νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Αρκαδικός τη νίκη που του επιτρέπει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Καβάλα την ευστοχία της από τη γραμμή των βολών (15/18 β).

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι τα 19 λάθη, που θα μπορούσαν να τους είχαν στοιχίσει, ενώ η Καβάλα την αστοχία πίσω από τα 6,75μ. (7/24 προσπάθειες).

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 35-29, 60-49, 74-68

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα