Μοίρασαν αυτόγραφα οι παίκτες του Άρη (pics)

Μοίρασαν αυτόγραφα οι παίκτες του Άρη (pics)

Μοίρασαν αυτόγραφα οι παίκτες του Άρη (pics)

bet365

Το παρών στην Sportexpo marathon έδωσαν παίκτες του Άρη, οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν δώρα σε φίλους της ομάδας.

Αντιπροσωπεία των «κίτρινων» βρέθηκε στη μεγάλη έκθεση που φιλοξενείται στην πόλη και υποδέχθηκε τους φίλους του Άρη που θέλησαν να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες.

Δηλώσεις παραχώρησε ο Όκαρο Ουάιτ, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου για τον Άρη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι ο οι φίλαθλοι της ομάδας μάς ακολουθούν παντού, εντός κι εκτός Ελλάδας, εντός κι εκτός παρκέ. Ήταν όμορφο για την ομάδα που ήρθε πριν την προπόνηση εδώ και έγινε ένα με τους φιλάθλους, που μας στηρίζουν όλη τη χρονιά. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παίξαμε παιχνίδια παντού στην Ευρώπη με το Eurocup και υπήρχαν παντού οπαδοί μας. Ο Άρης είναι από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και συνεχώς το δείχνουν αυτό οι φίλαθλοι, όπου κι αν παίζουμε», είπε αρχικά.

Για τις 2 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου:
«Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως το Ρέθυμνο. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν το παίρνουμε αψήφιστα, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμα για να πάρουμε την τρίτη θέση. Τα πλέι οφ είναι εντελώς διαφορετικά από την κανονική περίοδο. Όλοι οι ομάδες ανεβάζουν την έντασή τους, όλα μπορούν να συμβούν στα πλέι οφ, αλλά εμείς κοιτάμε μέρα με τη μέρα την χρονιά».

Για τον πιθανό αντίπαλο στα playoffs:
«Δεν έχουμε προτίμηση. Όποιον κι αν βρούμε μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Μπαίνοντας στα πλέι οφ όλα τα παιχνίδια θα είναι σκληρά, οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος»

Δείτε φωτογραφίες:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα