Ο καλύτερος φετινός μήνας του Σπανούλη

Ο καλύτερος φετινός μήνας του Σπανούλη

Gazzetta team
Ο καλύτερος φετινός μήνας του Σπανούλη
Στα δύσκολα οι αρχηγοί παίρνουν την ομάδα από το χεράκι και την καθοδηγούν και ο Βασίλης Σπανούλης φωνάζει «παρών» στον πιο κρίσιμο μήνα μέχρι σήμερα του Ολυμπιακού!

Η εμφάνιση στο Nick Galis Hall ήταν η επιβεβαίωση πως ο Σπανούλης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τους αριθμούς του. Κόντρα στον Αρη τελείωσε με 17 πόντους, 11 ασίστ και 8 κερδισμένα φάουλ σε 34 λεπτά συμμετοχής, πραγματοποιώντας την δεύτερη καλύτερή του εμφάνιση στη φετινή Α1, μετά τους 26 πόντους και τις 9 ασίστ στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ.

Στα τελευταία 5 ματς της Α1 ο Σπανούλης έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερά του και μπορεί κάποιοι από τους αντιπάλους να μην προσφέρονται για συμπεράσματα, αλλά ήταν οι ίδιοι αντίπαλοι στην υπόλοιπη διάρκεια της σεζόν, τότε που κατά διαστήματα ο Σπανούλης έμοιαζε να μην πατάει πολύ γερά στο παρκέ. Είναι ξεκάθαρο πως στα δύο δύσκολα ματς (ΑΕΚ, Αρης), ο Σπανούλης έχει κάνει... όργια, με το σημαντικότερο όλων το γεγονός ότι παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, απόδειξη τα κερδισμένα φάουλ και οι πολλές τελικές πάσες.

Ενδεικτικά:

Κόροιβος - Ολυμπιακός: 16π., 3 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ σε 23:46 συμμετοχής

Ολυμπιακός - Καβάλα: 13π., 8 ασίστ, 3 κερδισμένα φάουλ σε 21:07

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: 26π., 9 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ σε 40:06

Ολυμπιακός - Κηφισιά: 13π., 3 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ σε 19:18

Αρης - Ολυμπιακός: 17π., 11 ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ σε 34:03

Προσθέστε και την πρόσφατη εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ όπου είχε 18 πόντους, 6 ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ σε 26:45 και καταλαβαίνει κανείς πως ο Σπανούλης είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη περίοδο της σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα