Δημάκος: «Ένιωθα καλά, ήθελα αυτό το μεγάλο σουτ!» (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Δημάκος: «Ένιωθα καλά, ήθελα αυτό το μεγάλο σουτ!» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Δημάκος «εκτέλεσε» τον Πανερυθραϊκό και μίλησε στο gazzetta.gr για τη μεγάλη νίκη που πανηγύρισε το Ψυχικό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν, όπως και στους προσωπικούς του στόχους.

Στη συγκεκριμένη έδρα «λύγισαν» ομάδες όπως ο Φάρος & η Κύμη. Κι όμως. Το Ψυχικό κατάφερε να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη, καθώς έριξε στο καναβάτσο τον Πανερυθραϊκό με 79-83!

Παίκτης-κλειδί για τους νικητές ο Γιάννης Δημάκος, ο οποίος ευστόχησε στο καθοριστικό τρίποντο που έκανε το σκορ 78-81 κι ενώ απέμεναν μόλις 7 δευτερόλεπτα για το φινάλε. Ο γκαρντ του Ψυχικού είναι δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας με 359 πόντους κι οδήγησε την ομάδα του σε μία κομβικής σημασίας νίκη!

Ο Γιάννης Δημάκος μίλησε στο gazzetta.gr και σχολίασε τόσο την καθοριστική φάση της αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό όσο και τη συνέχεια της σεζόν για το Ψυχικό. Παράλληλα, δεν έκρυψε πως στόχος του είναι να επιστρέψει στην Α1!

Γιάννη, στο video φαίνεται πως δεν το σκέφτεσαι καθόλου την ώρα που… εκτελείς για τρεις. Έτσι είναι; Το πίστευες ότι θα μπει το σουτ;

Ναι, έτσι είναι. Ένιωθα καλά εκείνη τη στιγμή, ήθελα αυτό το μεγάλο σουτ, γι’ αυτό και ζήτησα τη μπάλα από τους συμπαίκτες μου!

Το καθοριστικό σουτ 3 πόντων του Γιάννη Δημάκου κ ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 78-78,7 δεύτερα πριν από το τέλος!2 συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας!Επόμενος αντίπαλος η Λιβαδειά!Συνεχίζουμε δυνατά!#psychikobc

Δημοσιεύτηκε από Psychiko B.C. στις Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Καταφέρατε να περάσετε από μία έδρας όπου έχουν ηττηθεί ομάδες όπως ο Φάρος και η Κύμη, δηλαδή φαβορί για την άνοδο. Σας δίνει ψυχολογία το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;

​Είναι δεδομένο πως τέτοιες νίκες δίνουν ψυχολογική ώθηση. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι περάσαμε από τη συγκεκριμένη έδρα. Γενικά ψάχναμε μία νίκη μακριά από το… σπίτι μας, προκειμένου να ανέβουμε ψυχολογικά ενόψει της συνέχεια.

Φτάσατε τις 10 νίκες στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2. Πού θεωρείς ότι μπορείτε να φτάσετε;

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Στόχος της ομάδας είναι να ξεφύγουμε από τα πλέι άουτ κι από εκεί και πέρα βλέπουμε… Θεωρώ πως αν δεν έχουμε προβλήματα κι είμαστε υγιείς μπορούμε να πετύχουμε αρκετές νίκες ακόμα!

Πραγματοποιείς ακόμα μία πολύ καλή σεζόν. Είσαι δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας και το ερώτημα είναι ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το άμεσο μέλλον…

Έχω δηλώσει και στο παρελθόν πως ο στόχος μου είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να παίξω ξανά στην Α1, ωστόσο αυτή τη στιγμή το μοναδικό που με απασχολεί είναι η όσο τον δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας μου. Θέλω να βοηθήσω το Ψυχικό να πετύχει τους στόχους του.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα