Πρώην NBAer έχει καταφύγιο ενόψει της... Αποκάλυψης!

Φάνης Παναγιώτου
Πρώην NBAer έχει καταφύγιο ενόψει της... Αποκάλυψης!

bet365

Ο Άνταμ Μόρισον έχει μείνει στην ιστορία ως εκ των χειρότερων επιλογών σε NBA draft και πλέον έγινε γνωστό πως έχει καταφύγιο ενόψει της... Αποκάλυψης!

Το 2006 οι Σάρλοτ Μπόμπκατς τον επέλεξαν στο Νο.3 του NBA draft. Το 2012 έκοψε το μπάσκετ, αφού πρώτα πέρασε από τους Λέικερς, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μπεσίκτας, όταν αποχώρησε από τους Μπόμπκατς.

Αναφερόμαστε στον Άνταμ Μόρισον, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία ως ένας από τους αποτυχημένους παίκτες. Με το Gonzaga, όμως, είχε καλή πορεία. Όταν, λοιπόν, ρώτησαν τον νεαρό Kyle Wiltjer αν θα ταυτιζόταν με τον Μόρισον ήταν με τον Κρίστιαν Λέιτνερ (σ.σ. ο μεγαλύτερος κολεγιακός παίκτης όλων των εποχών), εκείνος έδωσε μία απάντηση που δεν περίμενε κανείς!

«Αν τον γνωρίζετε (σ.σ. τον Μόρισον) τότε θα καταλάβετε πως δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί του. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ο συγκεκριμένος είναι πλήρως εξοπλισμένος ενόψει της... Αποκάλυψης! Είναι γεμάτος φαγητό, έχει τα πάντα! Επομένως θα μπορεί να επιβιώσει ό,τι κι αν γίνει. Έχει όπλα, έχει τα πάντα. Όλα αυτά σε ένα καταφύγιο. Άρα δεν νομίζω ότι μπορώ να συγκριθώ μαζί του. Συνεπώς διαλέγω τον Λέτνερ», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν το έχω δει με τα μάτια μου (σ.σ. το καταφύγιο). Το έχω ακούσει σαν... μύθο κι έχω μιλήσει γι' αυτό μαζί του. Το σίγουρο πάντως είναι πως είναι πλήρως εξοπλισμένος. Έχει τα πάντα. Φαγητό κι ό,τι χρειάζεται κάποιος...»

Ο Kyle Wiltjer τόνισε ακόμα: «Πιστεύει πως κάτι θα γίνει στην πολιτική. Τώρα που το αποκάλυψα ίσως με σκοτώσει! Όχι, δεν θα γίνει. Με ξέρει καλά. Ήταν στο προπονητικό τιμ. Είναι μέντορας μου. Και πρέπει να είμαι με το μέρος του, διότι αν συμβεί κάτι εσείς θα γελάτε αλλά εγώ θα είμαι στο καταφύγιο του!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα