Πώς ο Στεφ Κάρι άφησε τη Nike για την Under Armour

Πώς ο Στεφ Κάρι άφησε τη Nike για την Under Armour

Πώς ο Στεφ Κάρι άφησε τη Nike για την Under Armour

bet365

Μέχρι το καλοκαίρι του 2013 η Nike ήταν ο σπόνσορας του Στεφ Κάρι, ωστόσο έκανε... ότι περνούσε από το χέρι της για να τον χάσει από την Under Armour.

Από το καλοκαίρι του 2013 και μετά η Under Armour μπορεί να περηφανεύεται πως κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον κορυφαίο παίκτη αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ.

Δε θα κατάφερνε τίποτα όμως χωρίς την συμβολή της Nike, η οποία έκανε ότι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να τον... χάσει.

Το ESPN έβγαλε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το πως χάλασε η συμφωνία μεταξύ Στεφ Κάρι και Nike και ο παίκτης κατέληξε να χορηγείται από την Under Armour.

Στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών για την παρουσίαση της συμφωνίας, ο εκφωνητής έκανε λάθος στο όνομα του Κάρι, τον οποίο αντί για Στέφεν, αποκάλεσε Στεφόν, χωρίς να το διορθώσει.

Στην παρουσίαση του PowerPoint οι άνθρωποι της Nike είχαν ξεχάσει το όνομα του Κέβιν Ντουράντ, κάτι που ενόχλησε τον πατέρα του Στεφ, Ντελ Κάρι, ο οποίος σταμάτησε να προσέχει από εκείνο το σημείο και μετά.

Εκτός αυτού, η Nike, τότε, δεν αξιολογούσε τον Κάρι στο ίδιο επίπεδο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Κέβιν Ντουράντ ή τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον παίκτη να πιστεύει πως άξιζε τον ίδιο σεβασμό με αυτούς.

Επίσης, δεν του έδινε το δικαίωμα να δημιουργήσει το δικό του camp για νεαρούς ταλαντούχους αθλητές, όπως έκανε με τον Έρβινγκ ή τον Άντονι Ντέιβις, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του Κάρι από την πρώτη στιγμή.

Έτσι, ο Κάρι αποδέχθηκε την πρόταση της Under Armour, η οποία ήταν διατεθειμένη να του δώσει όλα αυτά που δεν του έδινε η Nike.

Αν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη που θα είχε τα επόμενα δυο χρόνια, η Nike αναμφίβολα θα έδινε στον Κάρι οτιδήποτε και αν ζητούσε.

 

NBA Τελευταία Νέα