Μέξας: «Κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Μέξας: «Κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο Κώστας Μέξας έκανε λόγο για κούραση των παικτών του και κακές αμυντικές λειτουργίες εξαιτίας της.

Ο Απόλλων προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο προπονητής των Αχαιών, Κώστας Μέξας ανέφερε μετά το παιχνίδι, «Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, για αυτό και όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με στόχο να περιορίσουμε κάποια από τα ατού του αντιπάλου μας. Σε κάποιες περιπτώσεις τα καταφέραμε αρκετά καλά, σε κάποιες άλλες λιγότερο. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο κουρασμένοι και αυτό επηρέασε κάποιες αμυντικές αντιδράσεις μας, με αποτέλεσμα ο Άρης να βάλει κάποια μεγάλα σουτ και να φτάσει στη νίκη.

Νομίζω ότι τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πάντα όταν χάνεις υπάρχει πίκρα, όμως η προσπάθεια τον παιδιών ήταν πολύ καλή. Έδειξαν χαρακτήρα σε ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα τρία παιχνίδια για να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει. Ήταν ένα ματς σε μια πολύ όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα, με κόσμο και από τις δύο ομάδες και νομίζω ότι ήταν μια πολύ ωραία εικόνα για το άθλημα μας. Συγχαρητήρια στον Άρη για την πορεία του και εύχομαι στον κοόυτς και την ομάδα καλή συνέχεια».

Ο Μάρτιν Πάλμπλαντ με τη σειρά του τόνισε πως, «Ήταν μια σκληρή ήττα για εμας. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να ελεγξουμε τα ριμπάουντ, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Αρης κατάφερε να βάλει εύκολους πόντους και να έχει τον έλεγχο. Μας στοίχισαν τα λάθη που κάναμε τα οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλυτερο τρόπο ο Άρης. Παρόλα αυτά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας και εκτιμώ ότι εαν συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να κάνουμε τις δύο νίκες που χρειαζόμαστε για να μπουμε στα πλέι οφ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα