Βασιλόπουλος: «Να δούμε την πραγματικότητα κατάματα»

Γιάννης Ράμμας
Βασιλόπουλος: «Να δούμε την πραγματικότητα κατάματα»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξέφρασε το παράπονό του για την κατάσταση στον Κόροιβο κι εξήγησε γιατί δεν έχει στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό (20/3, 17:00/novasports 3) στο ΟΑΚΑ.

Το blog του 32χρονου φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Τι να γράψει και τι να πει κανείς, άλλη μία φορά που είχαμε το προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στο ημίχρονο και καταφέραμε να χάσουμε. Από έναν παίκτη μάλιστα δεχτήκαμε 35 πόντους (Τρέβορ Ρέλεφορντ). Μπράβο του! Ντροπή για εμάς! Λίγοι μείναμε στο καράβι, κάποιοι πήδηξαν και πρέπει να παλέψουμε να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται.

Τώρα ελπίζω ότι στο μυαλό μας έχουμε όλοι το ίδιο πράγμα σαν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα, τις νίκες στην έδρα μας κι όχι να τελειώσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται. Δε νομίζω ότι αξίζει να γράψουμε κάτι για το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, βέβαια, εγώ πάντα όταν παίζω, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Αλλά είναι κάποιες φορές που πρέπει να βάζεις προτεραιότητες στο τι είναι πιο σημαντικό. Και για εμάς, που άλλοι ξεκινήσαμε κι άλλοι τελειώνουμε, καλό είναι να μην κυνηγάμε ανεμόμυλους, αλλά να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Ότι δεν έχουμε πλέον περιθώριο για λάθη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα