Διαψεύδει τα όσα γράφονται ο Έρβινγκ

Διαψεύδει τα όσα γράφονται ο Έρβινγκ

Διαψεύδει τα όσα γράφονται ο Έρβινγκ

bet365

Διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για εκείνον και την τάση φυγής του από το Κλίβελαντ ο Κάιρι Έρβινγκ με δηλώσεις του.

Ο All Star πλέι μέικερ της ομάδας του Κλίβελαντ μίλησε για τα όσα δημοσιεύθηκαν από το ESPN χθες (29/2) και τόνισε πως μοναδικός του στόχος είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τους Καβαλίερς.

«Δεν υπάρχει κάτι να πω. Προφανώς και θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Είναι μέρος του να είσαι σε μια ομάδα», είπε αρχικά ο 23χρονος γκαρντ των Καβαλίερς.

«Για μένα, έναν παίκτη που οριμάζει ακόμη στο πρωτάθλημα, ξέρω ότι έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε κάτι ξεχωριστό. Η επικοινωνία μου είναι μια χαρά με όλους τους συμπαίκτες μου, οπότε όλοι ξέρουν τι συμβαίνει και πως νιώθω για κάποια πράγματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πλέον είναι συνηθισμένο. Ο κόσμος διαλέγει έναν παίκτη και γράφει διάφορα πράγματα για αυτόν κάθε εβδομάδα. Όταν νομίζουμε πως είμαστε καλά, θα διαλέξουν κάποιον άλλον. Για μένα αυτά δεν έχουν καμία επίδραση και σημασία στη ζωή μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να νικάω και να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα για το Κλίβελαντ», είπε ολοκληρώνοντας.

Οι Καβαλίερς συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν διάφορα εντός των τειχών... δράματα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος δημοσιεύει τέτοιου είδους δημοσιεύματα για κάποιο μέλος της ομάδας.

 

NBA Τελευταία Νέα