Σφαιρόπουλος: «Η ομάδα δεν παίζει καλά κι ευθύνομαι εγώ»

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σφαιρόπουλος: «Η ομάδα δεν παίζει καλά κι ευθύνομαι εγώ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος... βγήκε μπροστά αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και δήλωσε πως σύντομα θα αλλάξει. 

Σφαιρόπουλος: «Η ομάδα δεν παίζει καλά κι ευθύνομαι εγώ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη για την μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας και χαρακτηριστικά τόνισε, «Σε κάποια παιχνίδια δεν παίζουμε καλά και αυτό είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη. Εγώ ευθύνομαι κι εγώ θα δώσω την λύση στην ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνουμε και στο υλικό μας. Ευχαριστώ τους προέδρους για την μία ακόμη κίνηση τους. Έχουμε ενισχυθεί και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε εμπειρία και ποιότητα. Θέλουμε από τον κόσμο να έρθει στο ΣΕΦ και να μας στηρίξει. Το πρόγραμμα μας ευνοεί καθώς έχουμε 4 εντός έδρας ματς στα 6 που μένουν. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για το ματς με την Καβάλα: «Να υποβάλλω τον σεβασμό μου στον Στιβ Γιατζόγλου,μία μεγάλη μορφή του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του Ολυμπιακού. Τεράστια προσωπικότητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη προσφορά του. Ήταν ένα ματς που θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την κακή εμφάνιση. Θέλαμε να διορθώσουμε τι αδυναμίες μας, τα λάθη μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο, σεβόμενοι μία ομάδα που μετά την αλλαγή των ξένων παίζει διαφορετικά και καλύτερα. Ακόμη και τα ματς που έχασε, τα έχασε δύσκολα.

Κάποιοι παίκτες βρήκαν αγωνιστικό ρυθμό, έπαιξαν εξαιρετικά και για εμάς αυτό είναι το σημαντικό. Βλέπουμε πλέον το ματς με την Λαμποράλ. Έχουμε μπροστά μας έξι ματς, στα οποία έχουμε 4 εντός έδρας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα, ακόμη μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο χέρι μας είναι να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλά. Θα δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο στην συνέχεια».

Για τα πολλά σουτ που πήραν όλοι οι παίκτες: «Προσπαθήσαμε να δώσουμε και σουτ και προσπάθειες σε παίκτες που τους πιστεύουμε. Προσπαθήσαμε, πέρα από τον Σπανούλη που είναι ο ηγέτης μας, πέρα της εμπειρίας των Πρίντεζη, Χάντερ και Μάντζαρη, θέλαμε και τους υπόλοιπους να βγουν μπροστά και να δείξουν τις δυνατότητες τους. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου».

Για τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλά νέα παιδιά και χρησιμοποιεί αρκετούς από αυτούς. Κάποιοι ξεχνούν πως οι Παπαπέτρου, Αγραβάνηςκαι Μιλουτίνοβ πως είναι 21. Οι παίκτες πρέπει να ακούν, να δουλεύουν και να περιμένουν καρτερικά την ευκαιρία τους. Αυτό έκανε και ο Μουράτος. Όλοι οι νέοι παίκτες θα πρέπει να παρουσιάζονται ταπεινοί. Πρέπει να δουλεύουν και να έχουν το μυαλό τους μέσα στο κεφάλι τους».

Best of internet