Σερέλης: «Και καλά να παίζαμε, 1 βαθμό θα παίρναμε»

Γιάννης Ράμμας
Σερέλης: «Και καλά να παίζαμε, 1 βαθμό θα παίρναμε»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης δεν έχει παράπονο απ' τους παίκτες του για την ήττα απ' τον Παναθηναϊκό (94-56) στο ΟΑΚΑ, αφού η συνέχεια έχει περισσότερη σημασία για το Λαύριο.

Χρήστος Σερέλης: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα, δεν πιέσαμε τον Παναθηναϊκό σε κανένα σημείο. Στην ουσία δεν βγάλαμε το πραγματικό πρόσωπό μας. Έχω ξαναπεί πως αυτές τις αναμετρήσεις και καλά να παίξεις πάλι 1 βαθμό παίρνεις. Αυτές που θέλουμε να κερδίσουμε είναι οι επόμενες, γιατί μπορούμε παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια, είναι σε καλή κατάσταση. Δε χρειάζεται να παίξει με το Λαύριο για να το αποδείξει, το 'χει αποδείξει στην Ευρωλίγκα. Προχωράμε, βλέπουμε μπροστά» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 21ης αγωνιστικής της Α1 ο επί 11 χρόνια προπονητής του Λαυρίου.

Απ' την πλευρά του, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Απ' την αρχή ξέραμε πόσο δύσκολο απόγευμα θα 'ταν. Προσπαθήσαμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούσαμε, όσο πιο δυνατόν. Ομάδες του μεγέθους του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύονται κάθε λάθος. Συνεχίζουμε. Σκεφτόμαστε τον Αρκαδικό (12/3, 17:00/novasports 2) στην έδρα μας», ενώ μίλησε και για...

...τη διαφορά του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Μπορώ μόνο απ' την πλευρά του παίκτη. Έχει μεγαλώσει το ροτέισιον. Ο Παναθηναϊκός είναι... Παναθηναϊκός».

...τη συνέχεια της ομάδος του: «Περιμένω να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, να δουλέψουμε έτσι όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα. Η ομάδα έχει αποκτήσει βάθος. Απομένει να δουλέψουμε σκληρά και να πάμε κάθε φορά για τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα