Παπαθεοδώρου: «Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: «Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια»

Παπαθεοδώρου: «Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλυσε τις αιτίες οι οποίες έδωσαν τη νίκη στον Απόλλωνα και όχι στην Κηφισιά.

Η Κηφισιά προσπάθησε να διεκδικήσει τη νίκη στην Πάτρα, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε με τον προπονητή της να αναφέρεται στα πολλά χαμένα εύκολα καλάθια.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα, «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και το είχε μεγαλύτερη ανάγκη και αυτό ήταν δεδομένο πριν από την έναρξη του αγώνα. Εμείς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας σε υψηλά επίπεδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε πάρα πολλά λάθη, αρκετά από αυτά αβίαστα και να μην έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση μας.  

Είχαμε 10 λάθη στο πρώτο ημίχρονο,  χαμένες βολές και λέι απ και παρόλο που καταφέραμε να κρατήσουμε τον Απόλλωνα στους μέσους όρους που έχει στην επίθεση, ήμασταν μόνο 4 πόντους πίσω. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να εχουμε καλύτερη εικόνα πάλι στην επίθεση μας. Είχαμε κακή δημιουργία, δεν εκματελλευτήκαμε τα 17 επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε, χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια και σε συνδυασμό με την αστοχία μας από το τρίποντο, ήρθε η ήττα.

Θα έλεγα ότι προσαρμοστήκαμε αρκετά σε κάποια πράγματα που προσπαθούσε να δημιουργήσει ο Απόλλωνας αλλα επαναλαμβάνω ότι παιχνίδι κρίθηκε από τη δική μας κακή επιθετική ημέρα, στο κομμάτι τω λαθών και των άστοχων σουτ.Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και τον κόουτς και συγχαρητήρια για τη νίκη».  

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ με τη σειρά του τόνισε... «Πιστεύω ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, έπρεπε να τους σταματήσουμε επιθετικά και να πάρουμε ριμπάουντ. Κάναμε αρκετά λάθη και αυτό μας πόνεσε ειδικά στο πρώτο μισό».

 

Best of internet