Τα ξενοδοχεία Χίλτον απολογήθηκαν στον Κάιρι Έρβινγκ

Τα ξενοδοχεία Χίλτον απολογήθηκαν στον Κάιρι Έρβινγκ

Τα ξενοδοχεία Χίλτον απολογήθηκαν στον Κάιρι Έρβινγκ

bet365

Τις προάλλες ο Κάιρι Έρβινγκ δήλωσε πως δεν κατάφερε να κοιμηθεί παρά μόνο 3 ώρες λόγω... κοριών που βρήκε στο κρεβάτι του και τα ξενοδοχεία Χίλτον του ζήτησαν συγγνώμη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ πριν την αναμέτρηση των Καβαλίερς κόντρα στους Θάντερ στην Οκλαχόμα, όπου ο Έρβινγκ αγωνίστηκε για μόλις 9 λεπτά.

Μετά το τέλος του ματς ο γκαρντ των Καβαλίερς δήλωσε πως δεν κατάφερε να κοιμηθεί καλά, διότι εξαιτίας 5 μεγάλων κοριών που βρήκε στο μαξιλάρι του, κατέληξε να αποκοιμηθεί στον καναπέ για μόλις 3 ώρες.

Το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου διέμεινε η αποστολή των Καβαλίερς έστειλε προσωπική επιστολή στον Κάιρι Έρβινγκ και του ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

«Γεια σου Κάιρι, λυπούμαστε που ακούμε για την άτυχη εμπειρία σου με τους κοριούς στην Οκλαχόμα. Είμαστε όλοι πολύ μεγάλοι θαυμαστές των Καβαλίερς στο γραφείο μας και για αυτό θέλουμε να σε βοηθήσουμε. Πες στην ομάδα να με πάρει τηλέφωνο και θα κανονίσω να σας διαθέσω έναν από τους καλύτερους τεχνικούς μας στο επόμενο ταξίδι σας εκτός έδρας. Θα τσεκάρουμε κάθε δωμάτιο για να φροντίσουμε πως δεν θα ξαναπροκύψει τέτοιο πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε άνετα και να συγκεντρωθείτε σε μια σπουδαία πορεία στα πλέι οφ. Πάμε Καβς!», έγραψε ο Τέρι Χιου, μάνατζερ των ξενοδοχείων.

Dear Kyrie Irving, we have a message to share from our Cleveland branch manager."Hi Kyrie, we're sorry to hear about...

Posted by Terminix on Tuesday, February 23, 2016
 

NBA Τελευταία Νέα