Ζντοβτς: «Απαράδεκτο που χαλαρώσαμε»

ΑΕΚ - ΚΗΦΙΣΙΑ 76-73

Ζντοβτς: «Απαράδεκτο που χαλαρώσαμε»

Ζντοβτς: «Απαράδεκτο που χαλαρώσαμε»

Ο Γιούρι Ζντοβτς κράτησε τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά, ωστόσο θεωρεί απαράδεκτο που χαλάρωσαν, ενώ είχαν τη διαφορά στο +17. 

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ηρεμήσω. Συγχαίρω τους παίκτες για τη νίκη. Περιμέναμε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να νικήσουμε τα τρία παιχνίδια, με Καβάλα, Απόλλωνα και Κηφισιά. Κάναμε καλή προπόνηση τον τελευταίο καιρό. Και χθες κάναμε δύο μέρες προπόνηση, μπήκαμε αργά στο παιχνίδι. Βρήκαμε μετά τον ρυθμό, κάναμε αυτό που έχω στόχο. Παίξαμε επιθετική άμυνα. Μετά όμως χαλαρώσαμε ξανά. Αυτό έγινε και στην Πάτρα, αλλά είχαμε μεγαλύτερη διαφορά. Εδώ ήμασταν στο +17. Αυτό είναι απαράδεκτο. Θυμάστε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως χάσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Ωστόσο, πήραμε τη νίκη και έχουμε χρόνο για να ετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Αυτό που έγινε ήταν αυτό που δεν ήθελα. Δηλαδή όταν μάθαμε ότι ο ψηλός της Κηφισιάς δεν θα παίξει (Σμιθ). Έτσι ξέραμε ότι θα χαμήλωναν το σχήμα, ο Χογκ έπαιξε στην θέση 5 . Ήμασταν αρκετά αργοί στο α' ημίχρονο, κολλήσαμε στα σκριν. Στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε τον Μαυροκεφαλίδη στο “5” και κάποια στιγμή και τον Μιλόσεβιτς. Η Κηφισιά έκανε αρκετές αλλαγές αμυντικά, έπαιζε με παγίδες. Παρόλα αυτά στο τρίτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε μόνο 7 πόντους, παίξαμε καλή άμυνα κι αυτό είναι που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου».

Και συνέχισε: «Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσαρμόσαμε την άμυνά μας στον Στίγκερς. Έχει περάσει δύσκολα στις πρώτες του μέρες με πολλές ώρες ταξιδιού, είχε ταξιδέψει και στην Ιταλία για να φέρει την οικογένειά του, γιατί η γυναίκα του γέννησε. Ο Κατσίβελης ήταν εκτός. Είχαμε πρόβλημα με την οργάνωσή μας. Παίξαμε κακή άμυνα στην θέση 1. Κι από την αρχή δεχτήκαμε πολλούς πόντους από τον Γλυνιαδάκη χωρίς να παλέψουμε καθόλου».

Best of internet