Γιατζόγλου: «Και στραβός να είσαι βλέπεις την αλλαγή της Καβάλας»

Γιατζόγλου: «Και στραβός να είσαι βλέπεις την αλλαγή της Καβάλας»

bet365

Στην εξόφθαλμη μεταμόρφωση της Καβάλας στάθηκε ο Στιβ Γιατζόγλου στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη.

Ο προπονητής της Καβάλας μίλησε για τα πολλά μαζεμένα παιχνίδια που έφεραν κούραση στους παίκτες του, ενώ απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη για την αλλαγή στην εικόνα της Καβάλας.

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τρία δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν η ευκαιρία που αφήσαμε να φύγει από τα χέρια μας, αλλά δεν γυρίζει πίσω. Δείξαμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδα, η οποία θα πρέπει να κερδίσει αγώνες όπως το Ρέθυμνο ή τον ΠΑΟΚ. Θα έχουμε το χρονικό διάστημα για να συνέλθουμε. Ας ελπίσουμε ότι ο Ταπούτος θα γυρίσει κάποια στιγμή, κι αν δεν επιστρέψει, θα παλέψουμε με αυτά τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Η άμυνα του Άρη είναι γνωστή. Τα 20 λάθη μαρτυρούν ότι είχαμε πρόβλημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε πιο εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα ενέργειας. Ήταν μια καλή εμπειρία, ο αθλητής πρέπει να μάθει να αγωνίζεται κουρασμένος. Μέσα στη βδομάδα μεγαλώσαμε σαν ομάδα, ασχέτως αν δεν είχαμε τύχη για να πάρουμε ένα παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα να παίζουν τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες. Είναι αδύνατο να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο αν δεν ματσάρεις την ενέργειά του. Εμείς μπήκαμε με αργά πόδια και ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε ενέργεια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στη φιλοφρόνηση του Δημήτρη Πρίφτη για την... μεταμόρφωση της Καβάλας:
««Και στραβός να είσαι βλέπεις πώς ήταν η Καβάλα και πως είναι. Είναι μια άλλη ομάδα από όταν ήρθα εδώ. Ο Άρης είναι Άρης. Είναι συμπαγής ομάδα, έμπειρη, με καλό προπονητή, ξέρει τι κάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα