Με Γιάνκοβιτς, αλλά χωρίς Φώτση στην Πυλαία

Γιάννης Ράμμας
Με Γιάνκοβιτς, αλλά χωρίς Φώτση στην Πυλαία

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (αστράγαλος) τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, αλλά θα 'ναι παρών στην PAOK Sports Arena (21/2, 17:00/novasports 3). Εκτός αποστολής ο Αντώνης Φώτσης (μέση).

Ο πρώτος δεν ανησύχησε ιδιαιτέρως τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, στην οποία ο τελευταίος δε... χώρεσε για προληπτικούς λόγους μετά απ' το πρόβλημα των τελευταία ημέρων.

Στο απουσιολόγιο παραμένουν κι οι Χαραλαμπόπουλος (κοιλιακοί προσαγωγοί) & Παππάς (ανέτοιμος κι εκτός ομάδος μέχρι νεωτέρας), αλλά τουλάχιστον ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει στη διάθεσή του πρωτίστως τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Παρότι έχει τη δική της ιδιαιτερότητα, η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Α1 με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena θα χρησιμεύσει και για την καλύτερη προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων Χέινς & Ουίλιαμς στα τη ομάδος εν όψει Φενέρμπαχτσε (25/2, 21:45/novasports 2) στο ΟΑΚΑ κι όχι μόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα