Καλαϊτζίδης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να... κλαίμε»

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ 20/2 17:00

Καλαϊτζίδης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να... κλαίμε»

Καλαϊτζίδης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να... κλαίμε»

H Kαβάλα προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία κι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης γράφει στο blog του για το πως διαχειρίζονται τις ήττες, το δύσκολο πρόγραμμα και το παιχνίδι με τον Άρη (20/2, 17:00).

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έγραψε στο blog του στο esake.gr:

«Φίλες και φίλοι του μπάσκετ εύχομαι να έχουμε όλοι μας ένα όμορφο μπασκετικό διήμερο, χωρίς τραυματισμούς που τώρα τελευταία ταλανίζουν τόσα παιδιά.

Εμείς είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και αν και παλέψαμε σκληρά, εντούτοις μείναμε με την πίκρα της ήττας και πάλι. Είναι σκληρό πολλές φορές, να κάνεις τέτοια προσπάθεια και στο τέλος να μην παίρνεις αυτό που θέλεις. Έχουμε μάθει όμως να ζούμε με αυτό και να διαχειριζόμαστε αυτό το συναίσθημα, όσο και δύσκολο να είναι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια άλλωστε να...κλαίμε, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και κάθε βδομάδα έχουμε έναν τελικό.

'Ήταν σίγουρα εξαντλητικό για μας να παίζουμε τρία ματς μέσα σε επτά μέρες. Από τη μία οι απουσίες που είχαμε από την άλλη η κούραση, λογικό είναι να μας επηρεάσει. Χάσαμε στις λεπτομέρειες και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Δε χρειάζεται να πω και πολλά πράγματα για το μέγεθος και την ιστορία του Άρη. Όμως εμείς παρά το σεβασμό που έχουμε για αυτή τη μεγάλη ομάδα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Να παλέψουμε και στα 40 λεπτά με όλες τις δυνάμεις μας και τον κόσμο μας για να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε και μας αναλογεί. Να ξέρουν όλοι πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας».

Best of internet