Δίνουν Κουφό και ΜακΛεμορ για Γκασόλ οι Κινγκς

Δίνουν Κουφό και ΜακΛεμορ για Γκασόλ οι Κινγκς

Δίνουν Κουφό και ΜακΛεμορ για Γκασόλ οι Κινγκς

bet365

Τρόπους για να παραχωρήσουν τον Πάου Γκασόλ εξετάζουν οι Σικάγο Μπουλς, λίγες ώρες πριν τη λήξη του trade deadline στο NBA.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Μπουλς τις τελευταίες ώρες ψάχνουν να βρουν καλά ανταλλάγματα προκειμένου να δώσουν τον Ισπανό σέντερ.

Οι Κινγκς προσέφεραν τον Κώστα Κουφό, τον Μπεν ΜακΛεμορ και μια επιλογή μέσα στις πρώτες 10 θέσεις του ντραφτ το 2016 και οι Μπουλς το σκέφτονται σοβαρά.

Ο Ισπανός πάντως θέλει να παραμείνει στην ομάδα του Σικάγο μακροπρόθεσμα, από το να γίνει ανταλλαγή σε μια άλλη ομάδα και να μείνει για μόλις λίγους μήνες.

Οι Μπουλς από την πλευρά τους δε θα έλεγαν όχι σε μια ανταλλαγή που θα έφερνε κάποιους καλούς ρολίστες και μια επιλογή στο ντραφτ στην πρώτη 10άδα, καθώς υπάρχει κίνδυνος ο Γκασόλ να επιλέξει να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και η ομάδα να τον χάσει για το τίποτα, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο Ισπανός είναι πολύ ευχαριστημένος στο Σικάγο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα