Ο Ουέιντ δώρισε στον Κόμπι πιτζάμες και συνδρομή στο Netflix

Ο Ουέιντ δώρισε στον Κόμπι πιτζάμες και συνδρομή στο Netflix

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποσύρεται από την ενεργό δράση το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως θα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του και ο Ντουέιν Ουέιντ του έκανε το κατάλληλο δώρο προκειμένου να τον... σκοτώνει.

Οι δυο άνδρες είναι γνωστό πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις και στο πλαίσιο του All Star Weekend αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά.

Ο Ντουέιν Ουέιντ έκανε δώρο στον Κόμπι μια ετήσια συνδρομή στο Netflix, προκειμένου ο 37χρονος γκαρντ να περνάει την ώρα του όταν θα έχει πια αποσυρθεί από τα παρκέ.

Εκτός αυτού, ο Ουέιντ του έκανε δώρο μια ρόμπα και πιτζάμες με το σήμα του, προκειμένου να απολαμβάνει τις ταινίες και τις σειρές του με άνεση.

«Σεβασμός. Αυτό ακριβώς ήταν. Σεβασμός από εμάς σε εκείνον. Ήθελα να του πω πως ο σεβασμός σημαίνει πάρα πολλά στην καριέρα μου. Από μικρό παιδί ήθελα να γίνω όπως εκείνος. Ο τρόπος που σκέφτεται, το κίνητρό του, όλα αυτά με βοήθησαν πολύ στην αρχή της καριέρας μου», δήλωσε ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ.

Εκτός του Ουέιντ και ο Κρις Πολ έδωσε τα δώρα του στον Κόμπι Μπράιαντ. Γυαλιά οράσεως, οδοντικό νήμα, ένα μπαστούνι και κάλτσες συμπίεσης.

Αν μη τι άλλο έχουν χιούμορ.

 

NBA Τελευταία Νέα