Για το 7/7 η Φενέρ του Ομπράντοβιτς!

Gazzetta team
Για το 7/7 η Φενέρ του Ομπράντοβιτς!
Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, αποκλειστικός στόχος της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το... 7/7!

Ναι μεν Κώστας Σλούκας και Πέρο Άντιτς βρίσκονται στα πιτς, ωστόσο η -μοναδική αήττητη στο TOP 16- Φενέρμπαχτσε είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα. Ο άσος με περισσότερους από 10 πόντους πληρώνει 2.05 στη sportingbet.gr, ωστόσο όποιος βλέπει... έκπληξη, μπορεί να ποντάρει στο διπλό των Ανδαλουσιανών που τιμάται στο 4.70!

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, με τα under/over των παικτών να ξεχωρίζουν. Πόσους πόντους θα βάλει ο Μπόμπι Ντίξον, πόσους ο Τζίτζι Ντατόμε και στους πόσους θα σταματήσει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας;

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η Κίμκι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μεγάλο ματς με τον άσο να πληρώνει 1.50 και το 2.80. Ακόμα, μπορείς να ποντάρεις στα χάντικαπ, τα under/over, όπως και στα ημίχρονα/τελικά, που πληρώνουν αποδόσεις ακόμα και 5.50! Κι εδώ, όμως, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στις επιλογές των παικτών με τους Σβεντ και Ράις να ξεχωρίζουν, αφού είναι οι ηγέτες της Κίμκι.

Κομβικής σημασίας κι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Τσεντεβίτα. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρο φαβορί, όπως «μαρτυρούν» κι οι αποδόσεις, ωστόσο όποιος πιστεύει ότι οι Κροάτες είναι ικανοί για τη ζημιά, μπορούν να ποντάρουν το διπλό στο 5.50 στη sportingbet.gr!

Φινάλε με τον ελληνικό... εμφύλιο. Μπουρούσης εναντίον Ζήση ή αν προτιμάτε Λαμποράλ Κούτσα εναντίον Μπάμπεργκ, με τη νίκη των Γερμανών να τιμάται στο 3.50! Εκτός, όμως, από τα κλασσικά στοιχήματα μπορείς να ποντάρεις σε πολλά ειδικά, όπως η νίκη των Βάσκων και στα δύο ημίχρονα που πληρώνει 2.10! Ωστόσο, παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τους παίκτες. Το over 13.5 του -εξαιρετικού φέτος- Γιάννη Μπουρούση βρίσκεται στο 1.85, ενώ το line του Νίκου Ζήση έχει τοποθετηθεί στους 9.5 πόντους.