Ο ΣΕΠΚ παραδέχτηκε το λάθος του με τον Ιτούδη

ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ

Ο ΣΕΠΚ παραδέχτηκε το λάθος του με τον Ιτούδη

Ο ΣΕΠΚ παραδέχτηκε το λάθος του με τον Ιτούδη

Ο ΣΕΠΚ στην ετήσια γιορτή του λησμόνησε να βραβεύσει τον Δημήτρη Ιτούδη κάτι το οποίο παραδέχτηκε με σημερινή ανακοίνωση. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης πραγματοποίησε πετυχημένη σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφού κατέκτησε την VTB League, ωστόσο δε βραβεύθηκε στην ετήσια γιορτή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών. Ο ΣΕΠΚ πάντως παραδέχτηκε το λάθος του με σημερινή ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να τονίσει ότι λόγω παράλειψης δεν αναφέρθηκε η επιτυχία του Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της VTB League στα πλαίσια των βραβεύσεων κατά τη διάρκειας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την περασμένη Κυριακή (7/2). Ο ΣΕΠΚ έχει ήδη μεριμνήσει ώστε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ να λάβει το βραβείο για την νέα επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί ένα από τα εξέχοντα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίριση, έχει βραβευτεί στο παρελθόν για την επιτυχημένη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα έχει τιμήσει τον ΣΕΠΚ με την αποδοχή της πρόσκλησης για να μιλήσει σε Διεθνές Σεμινάριο.

Το ότι δεν αναφέρθηκε το όνομα του αποτελεί παράλειψη του Συνδέσμου και δεν μειώνει σε τίποτα ούτε την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη σεζόν, ούτε το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τους Έλληνες προπονητές και το επίπεδο τους».

Best of internet